Sommerhus Midtjylland

...Læs mere

Lej sommerhus i Midtjylland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Midtjylland fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Midtjylland

Midtjylland er et af de mest forskelligartede områder herhjemme med de brede, vilde sandstrande mod vest, det grønne søhøjland i midten og de bølgende grønne og lyngklædte bakker på Djursland. Her er feriestemning i rigt mål og på mange forskellige måder, men et samlende element er, at naturen er i spil og naturligt sætter sig selv i spil, fordi det simpelthen ikke kan undgås. Når I er på ferie i det vestlige Jylland behøver I bare tøffe ud af sommerhusdøren for med det samme at befinde jer i de marehalmsdækkede sandklitter på kanten af Vesterhavet, og her er de smukke, brede sandstrande og det storslåede vue ud over vandet da også i centrum for ferieoplevelsen. Det er badeferie og hygge i storslåede omgivelser!

Længere mod øst ved skovene omkring Silkeborg, kan I også få jer en ferie i skøn natur og tæt ved bademuligheder. Her er det ikke det store hav, men de hyggelige skovsøer, I kan plaske omkring i omgivet af de høje træer. Endnu længere mod øst finder I den østjyske kyst, de smukke Mols Bjerge på Djursland og de mange børnevenlige strande ud til Kattegats rolige vande.

Der er kort sagt noget for enhver smag i Midtjylland, og sådan er det også med sommerhusene i området. I finder de store luksussommerhuse, ferielejligheder i byer og feriecentre, sommerhuse med pool i Midtjylland og de mindre og billige sommerhuse. Og alt derimellem. Der er rigtig mange middelstore sommerhuse med plads til 6-8 personer i Midtjylland. Den perfekte ramme om ferien midt i den skønne midtjyske natur.

Campaya Sommerhusudlejning i Midtjylland

Hvis du lejer dit sommerhus i Midtjylland med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Midtjylland.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Midtjylland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Midtjylland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Det store midtjyske område dækker over mange forskellige områdetyper. De vide sandstrande mod vest, det frodige skov- og sølandskab ved Silkeborg og den rolig østkyst tæt ved storbyens puls. Her kan I finde det, der passer allerbedst til jer. Det er bare om at komme afsted!

Find det helt rigtige sommerhus i Midtjylland

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Midtjylland fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Midtjylland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Midtjylland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Midtjylland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Midtjylland. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Midtjylland. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Midtjylland eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Midtjylland, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Midtjylland

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Midtjylland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Midtjylland på Campaya.dk.

Sommerhus i Midtjylland er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Midtjylland træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Midtjylland om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Midtjylland. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Tag på badetur ved vestkysten, i søerne i Søhøjlandet eller på den østjyske kyst. Der er noget for enhver smag i Midtjylland.

Sommerhusudlejning i Midtjylland

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Midtjylland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Midtjylland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Midtjylland for enhver smag

Der findes sommerhuse i Midtjylland og omegn for enhver smag. Vi har billige sommerhuse i Midtjylland, sommerhus Midtjylland fra private og alle andre tænkelige sommerhuse, feriehuse og ferielejligheder grundet det meget store udvalg fra vest til øst. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Midtjylland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Midtjylland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Midtjylland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Midtjylland, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Midtjylland hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Midtjylland i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Midtjylland i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Midtjylland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Midtjylland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Region Midtjylland

Sommerhus Ringkøbing-Skjern | Sommerhus Djursland | Sommerhus Syddjurs | Sommerhus Lemvig | Sommerhuse i Ebeltoft | Sommerhus Norddjurs | Sommerhus Ringkøbing | Sommerhus Hvide Sande | Sommerhus Bork Havn | Sommerhus Holstebro | Sommerhus Hedensted | Sommerhus Juelsminde | Sommerhus Søndervig | Sommerhus Odder | Sommerhus Skive | Sommerhus Horsens | Sommerhus Gjellerodde | Sommerhus Silkeborg | Sommerhus Struer | Sommerhus Grenå | Sommerhus Aarhus | Sommerhus Helgenæs | Sommerhus Herning | Sommerhus Viborg | Sommerhus Ikast-Brande | Sommerhus Samsø | Sommerhus Fur | Sommerhus Saksild Strand | Sommerhus Skanderborg | Sommerhus Randers | Sommerhus Favrskov | Sommerhus Vinderup |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
7684 ferieboliger fundet
 • id: mh10323

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Har I lyst til at være tæt på vandet og naturen, er dette sommerhus midt i Søhøjlandet lige jer. Den store grund på knap 2000 m² ligger direkte ned til Jyllands største sø, Mossø, der med sin


 • id: mh43345

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette arkitekttonisk spændende og energivenlige sommerhus ligger på højtbeliggende naturgrund med panoramaudsigt over Hjarbæk Fjord. Husets stueplan er indrettet med wellness-afdeling med stort 8-p


 • id: mh11095

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med spabad ca. 800 m fra det brusende Vesterhav og tæt på Nissum Fjord. Huset er udstyret med et væld af moderne bekvemmeligheder bl.a. stereoanlæg med cd-afspiller, brændeovn, opvaskemas


 • id: mh43794

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i lille sommerhusområde tæt på Gudenåen og Tange Sø. Sommerhuset er praktisk indrettet og har en god terrasse både bag og foran sommerhuset. Huset er en god base for familien, som vil nyd


 • id: mh12538

  • Sommerhus
  • 16 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Rummeligt, allergivenligt og moderne indrettet sommerhus med spabad og sauna samt diverse aktiviteter beliggende i Søhøjlandet. I området er der fælles, udendørs swimmingpool. Sommerhuset er


 • id: mh47728

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende lige ned til vandkanten ved Mossø med egen strandbred og badebro. Sommerhuset har en uovertruffen beliggenhed med en flot udsigt. Selve sommerhuset har fuldt udstyret køkken og


 • id: mh10380

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser ved Skjern Å. 20 m² overdækket terrasse. I stueetagen er der to soveværelser med dobbeltseng. Badeværelse med brusekabine, vaskemaskine og tørretu


 • id: mh12257

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Helt unikt højtbeliggende sommerhus ca. 10 m fra vandet og med en storslået panoramaudsigt over Hjarbæk Fjord og hele det naturskønne område. Denne udsigt skal simpelthen opleves. Sommerhuse


 • id: mh10583

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I gåafstand fra en af Danmarks bedste badestrande ligger dette sommerhus med både spabad og sauna. Huset der er opført i 2004 af en lokal dygtig bygmester har en virkelig god og funktionel indretni


 • id: mh37214

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette velindrettede sommerhus er beliggende på stor grund på ca. 3000 m², så her er der plads til leg og afslapning. Sommerhuset er velindrettet med køkken i direkte forbindelse med opholdsstu


 • id: mh7522

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette sommerhus ligger idyllisk på stor naturgrund for enden af blind vej. Her kan I ugenert nyde naturen og grunden med et rigt dyreliv. Huset har gode terrasser, så I vil altid kunne finde en ple