Udlejningssommerhusene i Varde Kommune er blandt landets absolut mest populære


Erik Buhl, Varde Kommunes borgmester, er glad for den positive turismeudvikling på Vestkysten, og han glæder sig særligt over det gode samarbejde på tværs af både kommuner og kommuner og erhvervsliv. Video: Campaya.dk. 


Sommerhusene i Varde Kommune er på flere tidspunkter af året blandt de absolut mest populære i hele Danmark.


Campaya.dk samler udlejningssommerhusene i Varde Kommune fra både store nationale sommerhusudlejere og mindre lokale bureauer i vores søgemaskine. Det betyder, at vi til enhver tid har et detaljeret indblik i den lokale sommerhusudlejning på tværs at de mange forskellige udlejere.

Og lad det være sagt med det samme; på flere tidspunkter af året går det endog særdeles godt.

Det er selvfølgelig positivt for både den lokale turismeindustri og kommunens økonomi i det hele taget, men den store efterspørgsel betyder samtidig, at der på flere tidspunkter af året ikke er udlejningssommerhuse nok til alle interesserede.

På baggrund af vores tal er der således stadig et betydeligt turismepotentiale, som bare venter på at blive forløst.


Hvordan ser det så ud helt konkret?

I den interaktive grafik nedenfor kan du se, hvor eftertragtede udlejningssommerhusene har været i udvalgte perioder i landets sommerhuskommuner.

Som det tydeligt fremgår, er Varde Kommune blandt de mest populære kommuner på alle de registrerede tidspunkter - tæt forfulgt af blandt andre Ringkøbing-Skjern Kommune.


Når utilgængeligheden periodevis nærmere sig 90 eller er endnu højere, er det et udtryk for sommerhusmangel.

I de perioder er der få sommerhuse af forskellige type tilbage sammenlignet med efterspørgslen, og derfor er det ofte ikke muligt at finde et passende sommerhus til interesserede lejere.

Men det er som bekendt en positiv problematik, som bunder i, at både danske og udenlandske gæster i stigende grad søger mod Varde Kommunes sommerhuse.

Sommerhusturismen på vestkysten er inde i nogle gyldne år.

Og der er potentiale til endnu mere.


Kontakt os for yderligere oplysninger

Hvis du har brug for yderligere oplysninger om sommerhussituationen i Varde, er du velkommen til at kontakte Kommunikationskonsulent Jesper Kamp Kruse på 36 95 04 70 eller jesper@campaya.dk.