Storslået golfoplevelse i Hvide klitGolf er et spil, der udfordrer teknik, fysik og temperament, samtidig. Hvis du vælger at svinge køllerne i golfklubben Hvide Klit, får du også mulighed for aktiv udfoldelse i noget af Skagens smukkeste natur.


Når du går rundt på den idylliske 18-hullers bane i Hvide klit, forstår man, hvorfor golf er blevet så populært. Alene naturen er en opelvelse i sig selv. Når du derefter lægger det sociale aspekt ved at spille golf, og den vedvarende udfordring oveni, som spillet giver dig, er det åbenlyst, hvorfor folk bliver at afhængige af sporten.


En varm sommerdag tiltrækkes der mange besøgende til golfklubben Hvide Klit Foto: Campaya.dk.


Hvide Klit er utvivlsomt en af de smukkeste golfklubber, som det danske land har at byde på. Stedet er en favorit attraktion blandt turister, eftersom golfbanen ligger i lynglandskabet nogle få kilometer fra Skagen. Her kan gæsterne opleve en bane indrammet i skov og lyngdækket sanddynger. Klubben er fuld af liv, og man kan næsten altid se folk spille et af de 18 huller eller nyde en kold drink på terrassen.


Efter de 18-huller er det mulighed for at nyde en kold drink på klubbens terrasse. Foto. Campaya.dk.

Siden banene ligger ved Kattegat, kan vinden skifte banens karakter fuldstændig. Derfor beskrives banen også som let at gå, men vanskelig at meste. Som golfspiller findes der rigelig anledning til at blive udfordret i Hvide Klit. Skulle du været blevet træt i benene efter de 18 huller eller bare sulten, så findes der også muligheder for det i klubhuset. 


Teested på en af Hvide Klits mange smukke baner. Foto: Campaya.dk.