Sjov på landet hos Farm Fun i Ålbæk

I et naturskønt område i Ålbæk tæt ved Skagen ligger Farm Fun, som er en kombineret dyrepark og legeland.


Det er svært ikke at blive forelsket i de mange søde dyr


På gården Farm Fun er der heste, geder, kaniner, høns, vaskebjørne, æsler og endda en Kamel, der hedder Anker.

Nogle af dyrene er måske i den lidt mere eksotiske ende, end hvad man normalt ser på en bondegård. Derfor beskriver Farm Fun sig selv som en dyrepark og forlystelsespark, hvilket er lige præcis, hvad Farm Fun er. En forlystelsespark med søde dyr.

Kombinationen af legeland og dyrepark fungerer rigtigt fint. Her er der både mulighed for at sidde stille og lege med dyrene for bagefter at være vild på legepladsen. Alle kan hygge sig på en tur hertil. Tillader vejret det, er der også mulighed for at slappe af på den nærliggende strand, det er let at få en hel dag til at gå her i Farm Fun.


Der kan leges tarzan i skoven ved Farm Fun


Det er muligt at købe en pose foder til dyrene ved indgangen, så man har mulighed for at fodre de søde dyr. På den måde sikrer Farm Fun, at dyrene får det rigtige at spise, og børnene sikres en god oplevelse ved at fodre dyrene. Det er ikke tilladt selv at medbring mad til dyrene.


Mange af dyrene  på Farm Fun er klappevenlige.


Der er udover masser af dyr også masser af aktiviteter på Farm Fun. Her er en hoppeborg, mooncars, gynger, en gammel fiskekutter at lege på, en svævebane, en labyrint at fare vild i, og en kæmpe hølade, hvor der må hoppes og leges i høet. Hvad mere kan man ønske sig som barn? Et eventyrland forklædt som bondegård.Mange timer kan bruges på den hyggelige og venlige bondegård, og det er ikke kun børnene, der bliver forelsket i de mange søde dyr. De voksne må også forberede sig på at miste lidt af deres hjerte til de klappevenlige og hyggelige dyr.Er I på ferie i Nordjylland, og har lyst til en anderledes oplevelse kunne det være, at I skulle smutte en tur til Ålbæk. Her er der masser af hygge og action at begive sig ud i.