Den kreative elites tilflugtssted


Nyd den idylliske atmosfære i Tisvildeleje med lækker sandstrand, grønne skove og omkringliggende attraktioner.
Kilometerlange strækninger af hvidt sand, rent havvand, klitter og skove. Placeret i Nordsjælland lige op ad Danmarks fjerdestørste skov Gribskov ligger Tisvildeleje. Et af Danmarks allermest attraktive sommerhusområder. Stedet, hvor den kreative elite og enhver københavner med respekt for sig selv tager på retræte. Sådan cirka.

Strandene omkring den danske riviera er blandt landets bedste. Rent havvand og brede sandstrande. Foto: Campaya.dk

Selv om stedet altid har haft en appel til overklassen, skal det ikke afholde dig fra at besøge byen. En sportsvogn er ikke påkrævet. Tisvildeleje er et frirum, hvor man kommer for at slappe af, ikke for at vise sig frem. Som en del af den danske riviera tilbyder området en af landets bedste sandstrande med klart vand og rent hvidt sand. Yderligere kan du opleve et hyggeligt byliv med små caféer og lokale spisesteder. Du kan også bevæge dig ind i Tidsvilde Hegn. En eventyrlig skov, der har været beboet i flere tusinde år. Her finder du både snoede bøgetræer, slotsruiner, kirker og forsvundne landsbyer.

Stranden ved Rågeleje med de små hyggelige badehuse. Foto: Campaya.dk

I forlængelse af Tisvildeleje ligger Rågeleje. Her fornemmer man virkelig områdets afslappende og uforstyrrede atmosfære. På stranden med de små charmerende badehuse er det ikke ualmindeligt at se en strandgæst, der har valgt at nyde solen og havet, som gud har skabt ham eller hende. Uden en trevl på kroppen. Er du i Tisvildeleje, kan du også besøge nogle af den danske rivieras andre hyggelige byer såsom Gilleleje eller Hornbæk. I området omkring Tisvildeleje er der også masser af spændende attraktioner. Du kan fx besøge Esrum Kloster, Frederiksborg slot i Hillerød eller Kronborg slot i Helsingør.


Hvis du er interesseret i at holde ferie i Tisvildeleje, kan du klikke her, hvor du finder et stort antal sommerhuse i området.