Skagen bryghus

Lige midt i Skagen ligger Skagen bryghus her er der kun et stenkast til havnen og et smut til gågaden. Du kan næsten ikke finde en bedre placering i Skagen. Bryghuset har formået at beholde den rå og autentiske stemning i de smukke industrielle lokaler der tidligere faciltierede et elværk.

Skagen bryghus brygger special øl, og almindelig pilsner øl.  Bryggeriets første øl var en Drachmann pilsner døbt efter  digteren og maleren Holger Drachmann, en af Skagens mange  kendte personligheder. Derudover kan nævnes samt , en gedigen guldøl opkaldt efter maleren og skuespilleren Leif Sylvester, alle disse er en del af bryggeriets faste sortiment, dertil kommer deres årstidsøl der varierer alt efter sæsonen.

Skagen bryghus 

Skagen bryghus er lige rundet de 10 år. Bryghuset blev etableret i 2005 af en flok initiativrige og ihærdige mennesker i dag er der 2200 aktionærer der alle ejer en del af Skagen bryghus.

Det er muligt at få en rundvisning på Skagens bryghus, hvor man ikke alene får historien om bryghuset og hvordan øllene bliver brygget, rundvisningen afsluttes naturligvis med en lille prøvesmagning af de gode dråber der brygges i de store smukke kobberkedler.

Der er ofte musik arrangementer på Skagen bryghus og de sprøde toner kan nydes sammen med en let frokost i de lækre lokaler hvor man har udsigt til de store kobberkedler. Eller man kan nyde den i gårdhaven der har åben i sommerhalvåret for servering og musik.

Livemusik i bryghuset smukke lokaler

Livemusik

Året rundt er der live musik på Skagen bryghus, om vinteren fyldes de smukke lokaler med tonerne fra forskellige bands og om sommeren åbner den store gårdhave op til musik og fest. Rock og blues er på menuen sammen med en kold fad, kan der her nydes livets goder for både øjet og sjælen.

Livemusik i gårdhaven

Livemusik i gårdhaven 

Galleri Skawskum

I Skagen bryghus ligger galleri Skawskum, her er der nydelse for øjenene. I galleriet kan der opleves værker af forskellige kunstnere fra Malerifabrikken i Vejle. 6 kunstenere med meget forskellige baggrunde og uddannelser udstiller deres værker og deres vidt forskellige baggrunde kommer flot til udtryk i deres forskellige artede værker.

God tur og velbekomme

Skagen bryghus

Kirkevej 10

9990 Skagen