Opskriften på en Fed Fredag i Tivoli Friheden

Stemningen er løssluppet. Der skåles, og publikum er betaget af det, der foregår på scenen. Fed Fredag er simpelthen bare noget, der skal opleves.

 

Vi kan alle bruge en timeout fra hverdagen. Og Fed Fredag i Tivoli Friheden i Aarhus er en fantastisk måde at være sammen med venner og familie. De voksne kan få sig en fadøl og danse med til musikken fra scenen, mens børnene kan lege i de omkringliggende aktiviteter i parken. Og stemningen i den musikfyldte park er altså bare helt unik, så det er bare med at komme afsted!


Tivoli Friheden har det perfekte område til koncerter mellem træer og forlystelser, og der bliver da også holdt et stort antal koncerter i forlystelsesparken. Det sker hver fredag i parkens åbningsperiode, hvor musikere fra både ind- og udland kommer forbi og skaber fællessang under de store træer og giver de besøgende ny energi til hverdagen.Hvis I beslutter jer for at tage en tur til Fed Fredag, kan I mødes inden og spise på en af Tivoli Frihedens cafeer eller hyggelige restauranter. Det er også muligt at nyde en sandwich på græsset foran scenen. På den måde kan I opleve, hvordan stemningen stiger i takt med, at der kommer flere og flere forventningsfulde tilskuere. Folk snakker og skåler, og børnene venter spændt på det, der skal til at ske på scenen. Det er bare noget, der skal opleves.


Når musikerne indtager scenen, kan man virkelig mærke, hvordan de formår at presse den musiske energi ud over scenekanten. Som publikum føler man sig virkelig som en del af oplevelsen, tøserne fniser som unge teenagere, og de fleste synger med. Det er uden tvivl en sommeroplevelse, man vil mindes længe.


Du og familien kan godt glæde jer til 2017, hvor Tivoli Friheden nok engang starter en sæson op med et stærkt program for de fede fredage i parken.