Sommerhus Aarhus

...Læs mere

Lej sommerhus i Aarhus med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Aarhus fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Aarhus

Århus er med sin størrelse ikke en sommerhusdestination i traditionel forstand. Men Århus er faktisk på mange måder det perfekte sted at tage i sommerhus.

Sommerhusområderne lige nord for byen ved Skæring Strand og syd for byen på den anden side af Marselisborg Skovene er tætindpakkede i grønne skovstykker og ligger nærmest uden undtagelse helt ude ved vandet.

Det betyder, at I i sommerhusområderne i Århus både er tæt på den smukke, østjyske natur og byens puls i Århus’ snørklede og brostensbelagte gader med de hyggelige kvarterer i midtbyen. Derfor er det helt op til jer selv og jeres daglige impulser, hvad dagen skal bringe. Måske vil I en tur på et af de store kvalitetsmuseer Moesgaard Museum eller ARoS, måske vil I bruge dagen på shopping på Århus’ strøg og i latinerkvarteret, eller måske vil I have en dag med fart over feltet i et af byens mange indendørs legeland.

Når I er i sommerhus i Århus kan I både nyde samværet og de afslappede forhold i sommerhuset, de smukke skove og strande ved Østjyllands kyst og byens tilbud, og det giver optimale forhold til en ferie med alt inden for rækkevidde.

Der er sommerhuse for enhver smag i Århus. I kan finde store luksussommerhuse og sommerhuse med pool i Århus, og I kan finde mindre og billige sommerhuse med plads til bare et enkelt par i og tæt ved byen.

Århus er på mange måder en optimal destination for en dejlig ferie med alt indenfor rækkevidde.

Campaya Sommerhusudlejning i Aarhus

Hvis du lejer dit sommerhus i Aarhus med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Aarhus.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Aarhus, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Aarhus er dansk hygge, når det er allerbedst.

I Århus bestemmer I helt selv, hvad I vil give jer til. I kan tage på en af de fine strande ved byen eller bruge et af byens kulturudvalg. Eller så meget andet. Det er netop det ved Århus, her er der et meget større aktivitetsudvalg og mange flere oplevelser, end I nogensinde kan nå at opleve på et par ugers ferie.

Find det helt rigtige sommerhus i Aarhus

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Aarhus fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Aarhus, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Aarhus med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Aarhus, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Aarhus. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Aarhus. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Aarhus eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Aarhus, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Aarhus

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Aarhus, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Aarhus på Campaya.dk.

Sommerhus i Aarhus er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Aarhus træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Aarhus om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Aarhus. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Her kan I blive inspireret af byens puls og de mange unge menneskers smittende humør. Århus er hjem for mange tusinde studerende fra både Danmark og udlandet, og det giver en spændende vibe til byen, hvor I kan mærke begejstringen og nysgerrigheden strømme ud fra caféer, kreative værksteder, gallerier, parker og barer i hele Århus midtby.

Sommerhusudlejning i Aarhus

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Aarhus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Aarhus, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Aarhus for enhver smag

Der findes sommerhuse i Aarhus og omegn for enhver smag. I kan også langtidsleje sommerhus Århus, hvis I har brug for en midlertidig base. Vi har flere sommerhuse umiddelbart nord for Riiskov og Egå i det nordlige Århus, og vi har flere forskellige typer ferieboliger og feriehuse i Århus. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Aarhus, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Aarhus. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Aarhus, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Aarhus, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Aarhus hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Aarhus i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Aarhus i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Aarhus

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Aarhus er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Aarhus

Sommerhus Malling | Sommerhus Egå | Sommerhus Skæring | Sommerhus Beder | Sommerhus Norsminde | Sommerhus Aarhus C | Sommerhus Hasselager | Sommerhus Skødstrup | Sommerhus Solbjerg |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
102 ferieboliger fundet
 • id: mh11945

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende nær Aarhus i et af de meget populære områder. Huset er lyst indrettet og med køkkenet i åben forbindelse med stuen. Her kan alle deltage, både når der skal hygges, spilles spil


 • id: mh38424

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på grund der ender i Norsminde Fjord. Det åbne køkken er i direkte forbindelse med den lyse stue, hvorfra I har udsigt ud over fjorden. Herfra kan I følge et rigt dyreliv på


 • id: mh10736

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette renoverede sommerhus er beliggende i skøn natur tæt på Aarhus. I badeværelset er der god skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler. Stuen er møbleret med bl.a. moderne sovesofa med chaiselong


 • id: ss20866

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt mindre sommerhus beliggende på en lukket grund med god plads til hygge og leg i et sommerhusområde nær børnevenlig badestrand lige uden for Århus by.


 • id: ss6477

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Virkelig dejligt sommerhus i træ med spa, bygget i 1968 og renoveret i 1998. Huset ligger på en have-/naturgrund med græs, buske og træer, omgivet af hæk. Til huset hører såvel åben som overdækket ter


 • id: ss10763

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Velfungerende, ældre sommerhus med god plads beliggende på en lukket grund i et naturskønt område nær vandet og ikke langt fra de mange muligheder i Århus. Huset er indrettet i lyse og venlige omgivel


 • id: ss25306

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Skønt og velholdt sommerhus med gode terrassearealer beliggende tæt på vandet og dejlig børnevenlig badestrand i et roligt og naturskønt område syd for Aarhus. Huset ligger højt på en skrånende grund