Feriebolig Bellano

...Læs mere

Lej feriebolig i Bellano med vores søgemaskine. Vi har samlet feriehuse og ferielejligheder i Bellano fra både bureauer og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den indkvarteringsløsning, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer din feriebolig i Bellano med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler feriehuse og ferielejligheder i Bellano på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som de også kan lejes til på udlejningsbureauernes egne portaler.

Campaya har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på rejser til Bellano. Når I er indlogerede i jeres feriebolig Bellano, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller terrassestolen med en god kop kaffe, en kold øl eller måske et glas vin og ellers bare nyde hinandens selskab. En ferie i feriebolig i Bellano er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med hyggelige gåture og oplevelser i nærområdet og med brætspil ved spisebordet eller familiemiddage på terrassen.

Campaya er din garanti for en tryg ferie

Hos Campaya har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder den perfekte feriebolig Bellano, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres bolig i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede ferieboligudlejere på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres feriebolig Bellano på Campaya.dk.

Feriebolig i Bellano for enhver smag

Der findes ferieboliger i Bellano og omegn for enhver smag. Det er oplagt at bruge ferieboligen som udgangspunkt for en kør selv ferie Bellano, og I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde den indkvartering, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres feriebolig Bellano må koste, hvilken periode I skal bruge boligen i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være en et feriehus eller ferielejlighed Bellano med pool og meget mere.

Hvis der ikke er en ferielejlighed eller et feriehus Bellano, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige muligheder ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et feriehus eller en ferielejlighed Bellano, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den feriebolig Bellano, som passer bedst til jeres ønsker.

Få en minderig ferie i Bellano

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med badeture til stranden, hygge og plasken i poolen og ture ud til lokale seværdigheder. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og en feriebolig Bellano er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en tur til sydens sol, som står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Bellano

Feriebolig Biosio | Feriebolig Bonzeno |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
4 ferieboliger fundet
 • id: ihit2470.300.2

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Lille lejlighedshus "Belvedere". I lille byen Biosio, 2 km fra bymidten af Bellano, solrige, høj beliggenhed ved bakke, 2 km fra søen, i en blind vej. Trappe til huset. Single garage. Indkøbsforretn


 • id: ihit2470.250.1

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Moderne, lille lejlighedshus "The Balcony", 350 meter over havets overflade. I lille byen Lezzeno, 2.3 km fra bymidten af Bellano, ved bakke, 2 km fra søen. I huset: cykeludlejning. Tilkørsel til ti


 • id: ihit2470.617.1

  • Byhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Situation: dead-end street, hillside location, in the district Bonzeno. Access/parking: garage; parking on the estate. Estate (private use): approx. 200 m², closed plot (fence, wall), in a hillsid


 • id: nsivl156

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Charmerende ferielejlighed med en smuk udsigt over Comosøen i den romantiske by Bellano på den østlige bred af søen, 25 km fra den charmerende by Lecco.