Musthaves til strandturen

Få det bedste ud af strandturen. Foto: Freeimages.com.


Foruden solcreme og håndklæder er der et par ting, der er uundværlige i strandtasken, hvis du gerne vil have en vellykket strandtur.

 

Netkurv

Alle forældre til småbørn kender problemet med at have sand alle steder, fordi det næsten er umuligt at få alt sandet af legetøjet. Det kan du løse ved at have spande, skovle og diverse håndholdte kørertøjer i en netkurv. Du smider bare alt legetøjet i kurven, så sandet falder naturligt ud gennem nettet. Det er praktisk, og samtidig har I styr på alt jeres habengut.


Babypudder

Vidste du, at babypudder gør det nemt at fjerne genstridigt sand fra strandturen? Det virker meget simpelt. Put babypudder på det område, du ønsker at fjerne sandet fra, og tør det væk. Sandet og pudderet forsvinder så let som ingenting. Så hvis du ikke gider at spise madpakker med sand som krydderi, eller hvis du gerne vil have sandet af fødderne, inden du hopper i sandalerne, så husk babypudderet!


Plaster og bagepulver

Har man børn, har man næsten altid plaster indenfor rækkevidde. De kan redde utallige situationer, også dem hvor det ikke bløder. Men hvorfor bagepulver? Er man selv eller en af ungerne uheldig at komme i nærkontakt med en brandmand, kan man lave en grød af bagepulver og saltvand, der afhjælper svien efter brandmandsuheldet. Brandmænd kan ødelægge enhver strandtur. Men der findes en kur mod dem.  Foto: Freeimages.com.


Frosne drikkevarer

Hvis du planlægger strandturen en dag inden, så kan du med fordel fryse både vand og juice, så har I kolde drikkevarer til hele dagen ved stranden. De kan også fungere som fryseelementer i køletasken.


Skygge

Både store og små har brug for at kunne trække sig ind i skyggen. Hvad enten I vælger den traditionelle strandparasol eller en af de mange variationer af strandtelte så sørg for at have noget med. Det kan give lidt skygge for den bagende sol.


Skyggestunder fra den bagende sol er altid en god idé. Foto: Freeimages.com.