Sylt færge

Har man lyst til at opleve Tysklands svar på Beverly Hills,  kan man tage til den tyske ø sild lidt syd for Rømø. Man kan tage Sylt færge fra Havneby på Rømø til List på Sild. Det tager ca. 40 minutter at komme til tyskernes liebhaver paradis og så skulle der være rig mulighed for at kigge på dyre biler og dyre boliger i massevis. Er man til stjernestøv og har man tjek på  de tyske kendisser, så er det pragtfuldt at sætte bilen i laveste gear og cruise rundt mellem de enorme huse i Kampen.

Sylt færge ankommer til Havneby på Rømø

Til trods for liebhaveriet på Sild og de dyre m2 priser er der ikke dyrt at være og spise på Sild. Så man skal ikke lade sig afskrække af det dyre omdømme. Man kan roligt køre bilen ombord på færgen og opleve øen hvor der findes 5 michelin restauranter som der serverer det ypperste af havets specialiteter, men mindre kan også gøre det. Med mere end 200 restauranter på Sild skulle der være noget for enhver og enhver pengepung.  

Der gøres klar til aflæsning af passagerer

Det kan være en god mulighed for at ø-hoppe på ferien til Rømø og tage Sylt færge fra Havneby på Rømø til List på Sild. Øen minder natur mæssigt om Rømø, Fanø og de andre sandfygende øer i Vadehavet, men det er særligt i områderne Kampen og Keitum, at forskellen på øerne er mest udtalt. Det er i disse områder man finder de største huse om der nærmest ser ud til at husere en kamp om det største byggeri. 

Sylt færge set fra Golfbanen

Tager man færgen til Sild kunne det også kombineres med en tur til Nature Centret Sylt. Der er en udstilling 'Sylt touch' hvor både store og små udforskere kan lære om den omkring liggende natur . I Nature Centret Sylt, har du  også den unikke mulighed for at lære om Nordsøens kræfter. De kræfter der har gjort øen Sylt speciel og som stadig præger øen den dag i dag.Til de små udforskere er der også en en 800 kvadratmeter stor udendørs legeplads