Strandene på Rømø

Der er flere strande på Rømø og de er alle børnevenlige med lavt vand og ingen hestehuller eller lignende kendt fra de lidt mere nordlige Vesterhavs destinationer. Her på Rømø er der brede sandstrande med fint hvidt sand og klitter tæt på stranden hvis man ønsker at ligge lidt mere privat.

Sønderstrand på Rømø

På den sydlige del af Rømø ligger sønderstrand. Sønderstrand er delt op i 3 områder. Når man entreer Søndrestrand er det første stykke meget brede sandstrand til brug for alle vindsport kørerne. Fra indgangen og til venstre er det strandsejler område og til højre er det kitebuggy område. På disse områder holder der mange biler og der bliver kørt på kryds og tværs med de mange forskellige køretøjer.

Strandbuggy

Kitebuggy

Bevæger man sig længere ned mod vandet kommer der et bilfrit område hvor man kan ligge i fred for køretøjer af alle slags på sit badehåndklæde. Områderne med køretøjer og bilfrit er delt naturligt af klitområde og der er ingen gener fra showet oppe på det store område når man ligger nede ved vandkanten.

Sønderstrand Rømø

Lakolk er det andet store strand område på Rømø. Her er stranden også bred og flad som på Søndrestranden. Lakolk er den mest populære strand for børnefamilierne på Rømø.  Lakolk stranden er også lavvandet og uden problemer med hestehuller eller voldsomme bølger. I den nordlige del af Lakolk stranden er der et windsurfer område hvor der i godt surfer vejr er rig aktivitet på stranden.


Stranden Rømø

Stranden Rømø

De kilometervise brede og lange strande på Rømø giver plads til mange mennesker og mange aktiviteter samtidig uden at nogen bliver generert af hinanden. Der bades, soppes, rides og køres på strandene.

Ridetur på Sønderstranden på Rømø

Der er flere lokale firmaer der arrangerer rideture rundt på øen og på stranden til både øvede og begyndere. Der er ture både om dagen og ved solnedgang hvor der er et særligt smukt syn ud over vandet.

Sønderstrand

Sønderstrand