Sommerhus Vejle

...Læs mere

Lej sommerhus i Vejle med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Vejle fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det hus, der passer dig allerbedst.

Vejle klinger måske ikke så sommerhusagtigt, men de grønne og skovfyldte områder syd for byen rummer faktisk flere meget idylliske sommerhusområder som Hvidbjerg Strand og Mørkholt Strand ud til Vejle Fjords fine, hvide sandstrande. Her ligger store luksussommerhuse, sommerhuse med pool og mindre og billigere sommerhuse side om side. Plus alt derimellem og her er rigtig mange middelstore 6-8 personers sommerhuse.

Placeringen syd for Vejle og nord for Fredericia gør samtidig ferien i sommerhus i Vejle til en ferie, hvor I er tæt på byernes puls og mange kulturtilbud. Der er fine museer og teatre, skovsvævebaner og klatreanlæg og kulturhistoriske mindesmærker som Jellinge stenene tæt ved.

Det betyder, at I kan gøre sommerhusferien i Vejle til lige præcis det, I drømmer om. Der er rig mulighed for at læne jer tilbage i sofaen i sommerhuset eller havestolene på terrassen med et godt glas vin og et par bøffer på grillen, ligesom I kan tage på opdagelse i naturen eller byernes kulturudbud.

Det er helt op til jer selv at forme jeres ferie. Alle muligheder er åbne, og det er noget af det, der virkelig gør Vejle til en attraktiv turistdestination.

Hvis du lejer dit feriehus med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Vejle, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Vejle er dansk hygge, når det er allerbedst.

I er tæt på strand og vand ud til Vejle Fjord, naturen og de hyggelige større og mindre skove, og der er ikke noget som naturen, der kan få tankerne sendt på langfart og væk fra de daglige rutiner. Her skal I kun koncentrere jer om at hygge jer mest muligt.

Find det helt rigtige sommerhus i Vejle

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle huse og ferielejligheder er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Vejle, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig i Vejle med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed eller et hus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie i Vejle, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Vejle, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Vejle eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Vejle, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede bolig i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus i Vejle om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusudlejning i Vejle

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et hus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne i Vejle, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Vejle for enhver smag

Der findes sommerhuse i Vejle og omegn for enhver smag. Vi har masser af sommerhus Vejle Fjord og tæt ved de skønne strande ligesom vi også har mulighed for at sikre jer langtidsleje af sommerhus og ferielejlighed i Vejle. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus Vejle, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Vejle. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et hus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig i Vejle, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Vejle hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus til leje i efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår eksempelvis.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Vejle i kortere perioder, fx henover en weekend.

Huse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Vejle i en kortere periode.

Få en minderig tur til Vejle

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus i Vejle er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Vejle

Sommerhus Børkop | Sommerhus Give | Sommerhus Bredsten | Sommerhus Randbøldal | Sommerhus Vejle Ø | Sommerhus Gadbjerg |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
175 ferieboliger fundet
 • id: mh59645

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Vil I have panoramaudsigt over Vejle Fjord, så er dette højtbeliggende og velholdte sommerhus det oplagte valg. Huset er totalrenoveret i 2015 med mange gode faciliteter. Fra stuen er der udgang ti


 • id: mh10896

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Familievenligt sommerhus beliggende i roligt og børnevenligt område ikke langt fra den hvide sandklit i Hvidbjerg. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse og græsplænen, som er velegne


 • id: mh11971

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i børnevenligt område med kort afstand til badestrand og stor sandklit. Sommerhuset er totalrenoveret i 2018 og er veludstyret med alle tænkelige hjælpemidler bl.a. vask


 • id: mh10778

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Spændende og særpræget sommerhus opført af kvalitetsmaterialer i afstemte farver, lyst og luftigt med loft til kip. Stort køkken kombineret med stuen, hvorfra der er udgang til have med terrasse. H


 • id: mh54734

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette charmerende, ældre sommerhus ligger i skovkanten kun et stenkast fra fjorden og i pragtfulde, naturskønne omgivelser. Der er panoramaudsigt til fjorden og skoven opholdsstue og udestue. Somme


 • id: mh56216

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ikke langt fra den gode badestrand i Høll ligger dette lidt ældre, renoverede sommerhus. Huset er indrettet med en lille udestue, hvorfra der er udgang til haven, som ligger ugenert. Udlejes ikke t


 • id: mh14731

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ikke langt fra den gode, børnevenlige badestrand ligger dette renoverede sommerhus. Huset er lyst med et hyggeligt præg. Både åben og overdækket terrasse hvor I kan nyde solen. Fra terrassen kan I


 • id: mh16910

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Traditionelt sommerhus beliggende med udsigt over vandet fra såvel huset og terrassen. Huset er indrettet med et veludstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine, fryser, varmluftovn, mikroovn og komfur


 • id: mh41367

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus med lyse rum og åben til kip. Opholdsstue med stort vinduesparti med udgang til stor træterrasse. I badeværelset kan I nyde tiden med et afslappende spabad og efterfølgende er tur i sau


 • id: mh8739

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus ugenert beliggende på en naturgrund i et lukket og børnevenligt område. Huset er indrettet med lædermøbler og andre typer møbler og opholdsstuen rummer en hyggelig brændeovn og kabel-tv.


 • id: mh37748

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Højtbeliggende sommerhus med panoramaudsigt. Huset er i to etager og er et dobbelthus med nabo tæt på. Huset er lyst med skrå lofter og med trægulve. Badeværelse og soveværelser i kælderafdeling


 • id: mh68640

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette velholdte bjælkesommerhus ligger i børnevenligt område ved Andkær Vig. Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse og de andre gode terrasser rundt om huset, hvor I kan nyde ferien.


 • id: mh7564

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Totalrenoveret sommerhus med udsigt over havet ved Mørkholt. Der er terrasser næsten hele vejen rundt om huset samt midt i haven, så I kan nyde udsigten og solen hele dagen. Sommerhuset ligger i ro


 • id: mh59872

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette lyse sommerhus ligger ikke langt fra den gode badestrand i Høll. Huset har en rigtig god udestue, hvor spisebordet er placeret, og herfra er der udgang til de gode terrasser. Der er en stor,


 • id: mh64357

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I gåafstand fra den gode badestrand ved Høll ligger dette renoverede sommerhus ugenert beliggende i sommerhusområde ved børnevenlig strand. Huset er godt møbleret med gode møbler, og fra stuen er d


 • id: mh48270

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ikke langt fra god badestrand ligger dette sommerhus i børnevenligt område. Huset er lyst og velholdt med træ- og klinkegulve. Fra stuen er der udgang til både den åbne og den overdækkede terrass