Sommerhus Hvidbjerg Strand

...Læs mere

Lej sommerhus ved Hvidbjerg Strand med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene ved Hvidbjerg Strand fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus ved Hvidbjerg Strand med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien ved Hvidbjerg Strand.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Hvidbjerg Strand, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus ved Hvidbjerg Strand er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus ved Hvidbjerg Strand

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene ved Hvidbjerg Strand fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Hvidbjerg Strand, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus ved Hvidbjerg Strand med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset ved Hvidbjerg Strand, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus ved Hvidbjerg Strand. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus ved Hvidbjerg Strand. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst ved Hvidbjerg Strand eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie ved Hvidbjerg Strand

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus ved Hvidbjerg Strand, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus ved Hvidbjerg Strand på Campaya.dk.

Sommerhus ved Hvidbjerg Strand er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Hvidbjerg Strand træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen ved Hvidbjerg Strand om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus ved Hvidbjerg Strand. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning ved Hvidbjerg Strand

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus ved Hvidbjerg Strand gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene ved Hvidbjerg Strand, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig ved Hvidbjerg Strand for enhver smag

Der findes sommerhuse ved Hvidbjerg Strand og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus ved Hvidbjerg Strand, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Hvidbjerg Strand. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus ved Hvidbjerg Strand, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Hvidbjerg Strand, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje ved Hvidbjerg Strand hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus ved Hvidbjerg Strand i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus ved Hvidbjerg Strand i en kortere periode.

Få en minderig ferie ved Hvidbjerg Strand

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Hvidbjerg Strand er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Periode Gæster Soveværelser Filter
108 ferieboliger fundet

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Totalrenoveret sommerhus ikke langt fra den bedste og mest børnevenlige badestrand i området. Huset er lyst og godt møbleret med mange gode faciliteter, som f.eks. fibernet-tv med mange tv-programm  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette hus ligger kun et stenkast fra vandet, hermed er der panoramaudsigt over vandet og til den anden side af fjorden. Huset er lyst og med store græsarealer, der indbyder til aktivitet og leg. F  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I kort afstand fra den gode Høll badestrand ligger dette lidt ældre sommerhus. Fra stuen kan I se havet og nyde udsigten. Fra stuen er der direkte adgang ud på terrasserne, som er omkranset med heg  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Lyst sommerhus særdeles velegnet til småbørnsfamilier og gangbesværede. Ideel beliggenhed med gåafstand i fladt terræn til dejlig flad sandstrand, købmand, sommercafe og et dejligt engområde med he  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette veludstyrede sommerhus ligger midt i sommerhusområde ikke langt fra god badestrand og med kort afstand til købmand og sommercafé. Huset er indvendigt beklædt med lyse brædder og der er skrå l  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Specielt sommerhus med blandt andet vandskurede vægge og forskudt tagkonstruktion. Indretningen er lys og moderne, og huset er velmøbleret. Til huset hører også 6-personers spabad, hvis boblende va  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ved Høll finder I dette sommerhus renoveret 2020 og malet i glade farver med nye senge og dyner i værelserne. Der er nyt køkken med nye hvidevarer. Huset har et fint udemiljø. Fra stuen er der udga  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i stille og rolige omgivelser i børnevenligt område. Huset har en god udestue, hvor I kan forlænge sommeraftenerne. Stuen er i niveauforskel. Huset ligger i gåafstand til god b  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Tæt på børnevenlig badestrand ligger dette sommerhus. Huset er lyst indrettet med skrå lofter med ovenlysvinduer, som giver masser af lys i huset. Fra stuen er der udgang til stor træterrasse, der  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette sommerhus ligger ved den skønne Hvidbjerg Strand. Straks når I træder ind i huset mærkes kvaliteten og designet.  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Husets køkken ligger i åben forbindelse med den hyggelige, lyse stue. Der er plads til 6 voksne og to børn. Der er 1 soveværelse med en dobbeltseng, et værelse med to enkeltsenge og et værelse med  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Ved den dejlige hvide sandstrand Hvidbjerg, ligger dette skønne feriehus, med b.la.en dejlig stor terrasse med fri udsigt til åbne marker.  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I pagt med naturen og med en skøn udsigt ud over Lillebælt, ligger dette dejlige og velholdte sommerhus ved Hvidbjerg Strand.  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dejligt sommerhus i træ, bygget i 1991, beliggende på en naturgrund i et fredeligt sommerhusområde -kun 15 m fra vandet. Fra såvel hus som grund er der panoramaudsigt over Vejle Fjord. Til huset hører


Filter
Vis kort