Sommerhus Blåvand

...Læs mere

Lej sommerhus i Blåvand med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Blåvand fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det hus, der passer dig allerbedst.

Hvis I vil have inkarneret sommerhushygge i noget af den bedste, mest varierede og fantastiske natur, vi har i Danmark, er det Blåvand, I skal tage til. Her har I Vesterhavet på den ene side, de roligere vande i Ho Bugt på den anden og det dyrerige og dragende vadehav mod syd, som med god grund er en del af UNESCO’s verdensarvsliste.

Der venter jer med andre ord naturoplevelser i absolut verdensklasse, når I holder ferien i Blåvand. Der er ofte få skridt fra sommerhusdøren ud i den smukke natur, og i mange tilfælde kan I nå havet på få minutter. Sommerhusene ligger nemlig i stor stil i de kystnære områder, hvor I bare er en kort klip-klap-travetur fra de store, hvide sandstrande, som findes hele vejen rundt om Blåvand.

Selve Blåvand har udviklet sig til lidt af en ferieperle. Her er alt hvad hjertet kan begære af små (og store) brugskunstbutikker, delikatesseforetninger, restauranter, caféer og oplevelsesmuligheder i rigt mål. Der er fx rig mulighed for at komme med på tur ud i den smukke natur med en naturvejleder, ligesom der er særdeles gode muligheder for at nyde hinanden og de hyggelige omgivelser fra en af spisestedernes terrasser, hvorfra I kan se på de andre feriegæster og få den travle hverdag godt på afstand.

Der findes sommerhuse for enhver smag i byen. I kan få store luksussommerhus i Blåvand, sommerhuse med pool, ferielejligheder i Blåvand, ligesom der også er en del mindre sommerhuse med plads til meget få mennesker. Og alt derimellem. Der er rigtig, rigtig mange sommerhuse i Blåvand. Der er med garanti også et, der passer til jeres ønsker og krav. Det kan du blive meget klogere på i vores søgemaskine her på siden, hvor vi har samlet hele sommerhusudvalget i Blåvand.

Hvis du lejer dit feriehus med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Blåvand, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Blåvand er dansk hygge, når det er allerbedst.

Her er naturen i særklasse, hvis I vil have en ferie med sand mellem tæerne, storslåede udsigter fra toppen af de marehalmsklædte klitter og et rigt udvalg af aktivitetsmuligheder i baghaven, hvor der både ligger store søer og skove fyldt med spændende oplevelsesmuligheder. Blåvand er dansk sommer og sommerhusferie, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige sommerhus i Blåvand

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle huse og ferielejligheder er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Blåvand, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad huset koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig i Blåvand med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på huset, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed eller et hus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie i Blåvand, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Blåvand, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Blåvand eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Blåvand, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede bolig i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsbureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus i Blåvand om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner huset rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Der er få ting her i verden, der er hyggeligere end at samles om terrassebordet og nyde en god middag med alt, hvad dertil hører af god mad, vin, øl og samtaler med mennesker, I ser alt for lidt i det daglige, hvor de hverdagslige rytmer råder. Det er der rig mulighed for i Blåvand.

Sommerhusudlejning i Blåvand

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et hus gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne i Blåvand, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig for enhver smag

Der findes feriehuse i Blåvand og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres indkvartering må koste, hvilken periode I vil afsted i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget andet.

Hvis der ikke er et sommerhus Blåvand, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Blåvand. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et hus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig i Blåvand, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Blåvand hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhus til leje i efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår eksempelvis.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Blåvand i kortere perioder, fx henover en weekend.

Huse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Blåvand i en kortere periode.

Få en minderig tur til Blåvand

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus i Blåvand er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Blåvand

Sommerhus Blåvand Strand | Sommerhus Ho |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
1112 ferieboliger fundet
 • id: mh11091

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Dette usædvanlige sommerhus er kendetegnet ved sin gode planløsning. Huset er beliggende på en grund med anlagt have og med gynge og sandkasse. Huset er særdeles veludstyret og indrettet med modern


 • id: mh54354

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med udendørs spabad og en sauna roligt beliggende i Blåvand på blind vej. Der er en lukket terrasse, og på grunden er der god plads til udendørs aktiviteter. Her finder I også husets uden


 • id: mh11537

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på en 7000 m² stor naturgrund, hvoraf halvdelen ligger i de fredede klitter. I området er der rig mulighed for at gå ture i det skønne klitlandskab. Sommerhuset, der er &q


 • id: mh37555

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Velindrettet sommerhus tæt ved stranden. Der er to badeværelser, hvoraf det ene har spabad. Der er gulvvarme i alle rum. Stuen har bl.a. tv, dvd-afspiller, luft/vand varmepumpe og brændeovn. Stor


 • id: mh17380

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Velindrettet sommerhus beliggende tæt ved stranden. Huset har to badeværelser, det ene har spabad og sauna, samt fire soverum med dobbeltsenge. Stue med bl.a. tv og luft/luft varmepumpe og brændeov


 • id: mh12319

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Ca. 5 minutters gang fra sandstranden ligger dette 2-plans sommerhus med swimmingpool, sauna og 8-personers standvandsspabad. Huset ligger på en ugenert naturgrund og fra 1. salen med repos


 • id: mh46725

  • Sommerhus
  • 16 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Velindrettet sommerhus med swimmingpool, spabad og sauna i Blåvand med imponerende poolafdeling. I poolafdelingen finder I en 18 m² stor swimmingpool med vandrutsjebane, volleyballnet, modstrø


 • id: mh46678

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  På en meget stor naturgrund ca. 600 m fra stranden og med kort afstand til Blåvand Fyr ligger dette træsommerhus med stråtag og swimmingpool. I swimmingpool-afdelingen finder I swimmingpool


 • id: mh11253

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  På et af Blåvands absolut bedste beliggenheder med ca. 5 minutters gang til det hele (by og vand), ligger dette sommerhus med swimmingpool, som blev totalrenoveret i 2007. I forbindelse med det en


 • id: mh12307

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Ca. 200 m fra en af Europas bedste og bredeste badestrande ligger dette velindrettede sommerhus, der ganske enkelt rummer alt, hvad hjertet kan begære af aktivitets- og udfoldelsesmuligheder. Udove


 • id: mh9133

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Veludstyret hus i svensk byggestil centralt beliggende i Horns Bjerge, Blåvand. Der er et badeværelse med spabad og sauna, hvor I straks vil få lyst til at nyde faciliteterne. Stort praktisk brygg


 • id: mh55824

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  En drømmebeliggenhed for naturelskeren. Sommerhus beliggende på en stor, ugenert naturgrund. Huset er indrettet med køkken i forbindelse med stuen og direkte udgang til terrassen, hvor solen og


 • id: mh16732

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus med spabad og vildmarksbad samt en udendørs saunatønde beliggende på stor naturgrund i Blåvand. Huset har fire soveværelser, tre med dobbeltsenge og et med køjeseng til to personer. Badev


 • id: mh13282

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  I det skønne ferieområde ved Blåvand ligger dette stråtækte sommerhus på en stor naturgrund. Huset er personligt indrettet med hyggelig møblering. Fra husets badeværelse er der adgang til spabad me


 • id: mh9516

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hold ferien i dette sommerhus beliggende en frisk gåtur fra Blåvands kilometerlange hvide sandstrand og det hyggelige bymiljø. Stort badeværelse med spabad, sauna, bruseniche og opvarmet flisegulv.