Rømø Lys er et spændende, kreativt univers


Har man nogle kreative poder med på ferie, kan man smutte forbi Rømø lys og lade dem lave deres egne lys.

 

I butikscenteret i Lakolk på Rømø finder du Rømø lys, en forretning med stor passion for hånddyppede lys i alle tænkelige farver og former. Her er der mulighed for ikke alene at købe håndstøbte lys med hjem, men også at lave sine egne håndlavede lys.


Butikken danner rammen om et bredt udvalg af brugskunst og interiørdesign samt en række søde delikatesser lige til at tage med tilbage til sommerhuset. Her er rig mulighed for både at blive fristet og finde den perfekte souvenir fra øen.Lysstøberiet bagerst i butikken er populær hos både børn og voksne. Foto: Campaya.dk

Bagerst i den store butik har Rømø lys sit værksted, og her kan store som små prøve kræfter med lysproduktionen. Hører man til den tålmodige type, starter man helt fra bunden med to væger og dypper dem i det kar med den ønskede farve stearin. Det tager omkring en time fra start til slut.

 

Hvis du er knap så tålmodig, er der dog også muligheder. Med et “snydelys” kan du nøjes med at vælge en slutfarve og stadig få et flot håndstøbt lys med hjem. Uden at skulle bruge lang tid ved sterinkarrene vel at mærke.

 

Til dem helt uden tålmodighed eller med knap så meget tid, findes der et særdeles stort udvalg af håndstøbte lys i butikken.  


Rømø lys har et utal af lys i varianter og farver. Her ses de hånddyppede lys. Foto: Campaya.dk

Hvis du bare trænger til en pause fra strandlivet, er muligheden også til stede hos Rømø lys. Så mens ungerne udfolder deres kreative evner i lysstøberiet, er der mulighed for at nyde en vand, kop chokolade eller kaffe i butikkens hyggekrog.