Sommerhus Kerteminde

...Læs mere

Lej sommerhus i Kerteminde med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Kerteminde fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Kerteminde

Kerteminde slynger sig ud til vandet med Kerteminde Bugt og Storebælt til den ene side og indlandsfarvandene i Kerteminde Fjord til den anden. De fine strande, Nordstrand og Sydstrand, ligger tæt på bymidten ved blandt andet det maritime oplevelsescenter Fjord & Bælt, Johannes Larsen Museet og de hyggelige caféer og restauranter ud til kanalen, der strækker sig hele vejen gennem byen fra øst til vest.

Ved den ene af byens to strande finder I desuden de farverige og for Kerteminde så karakteristiske, små badehuse, som har ligget her siden starten af 1900-tallet.

Kerteminde er med sin placering med vand til alle sider og den idylliske, fynske natur med skovindrammede småveje, der bugter sig gennem landskabet, grønne marker og det ene skønnere udsigtspunkt efter det andet et på alle måder dejligt sted at holde ferie.

Det har I rig mulighed for at gøre i et af vores mange sommerhuse i og ved Kerteminde. Her er sommerhuse for enhver smag. Vi har store luksussommerhuse i Kerteminde og mindre og billige sommerhuse i Kerteminde og omegn, hvor I kan nyde freden og roen i de skønne sommerhusområder. Mange af sommerhusene har desuden havudsigt grundet Kertemindes placering ved de forskellige vande. Og hvis der ikke lige er havudsigt fra selve sommerhuset, skal I ikke gå længe, før asfalten skifter til et mere sandet underlag, og I kan skue langt ud over havet.

Campaya Sommerhusudlejning i Kerteminde

Hvis du lejer dit sommerhus i Kerteminde med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Kerteminde.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Kerteminde, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Kerteminde er dansk hygge, når det er allerbedst.

De skønne sommerhuse tæt ved den idylliske, fynske by omgivet af vand til alle sider er noget af det hyggeligste, man kan forestille sig. Samtidig er der mange fine oplevelsesmuligheder både i selve byen og lidt udenfor, hvor I blandt andet finder Vikingemuseet Ladby, fine golf- og minigolfbaner og charmerende småmuseer og gallerier.

Find det helt rigtige sommerhus i Kerteminde

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Kerteminde fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Kerteminde, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Kerteminde med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Kerteminde, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Kerteminde. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Kerteminde. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Kerteminde eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie i Kerteminde, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Kerteminde

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Kerteminde, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Kerteminde på Campaya.dk.

Sommerhus i Kerteminde er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Kerteminde træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Kerteminde om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Kerteminde. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Her er I tæt på de fine strande ud til Storebælt og de smukke naturområder ud til Kerteminde Fjord, ligesom I bare er en kort køretur fra naturskønne Fyns Hoved, som er en lang landtange, der strækker sig tyndere og tyndere ud mellem de store vande, så I til sidst er omgivet smukt af vand til alle sider, som I kan skue langt ud over fra de græsklædte skråninger på Fyns Hoved.

Sommerhusudlejning i Kerteminde

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Kerteminde gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Kerteminde, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Kerteminde for enhver smag

Der findes sommerhuse i Kerteminde og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus Kerteminde nordstrand og tæt ved Sydstrand, så der er rig mulighed for at få jer en ferie med havudsigt og nærhed til bølgen blå i Kerteminde. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Kerteminde, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Kerteminde. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Kerteminde, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Kerteminde, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Kerteminde hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Kerteminde i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Kerteminde i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Kerteminde

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Kerteminde er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Kerteminde

Sommerhus Fyns Hoved | Sommerhus Martofte | Sommerhus Kerteminde Nordstrand | Sommerhus Mesinge | Sommerhus Midskov | Sommerhus Munkebo | Sommerhus Kerteminde Strand | Sommerhus Korshavn | Sommerhus Langeskov |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
112 ferieboliger fundet