Fiskeriets Hus i Hvide Sande

Der er masser af spændende ting at se på og give sig til i Hvide Sande. Her er der hygge, restauranter med en dejlig udsigt og masser af mennesker. Har man lyst til at lære lidt om, hvad der er under havets overflade ved Hvide Sande er en tur på museet Fiskeriets Hus en god idé.

Fiskeriets Hus giver en levende fortælling om livet på og under havoverfladen. I kælderen finder man  næsten et helt skib. Der er i hvert fald mulighed for børn og barnlige sjæle at gå om bord i styrhuset og drømme sig ud på de 7 verdens have. Her er også masser at kigge på hvis man ikke lige stikker til søs. Fiskeriet Hus fortæller også om Holmsland Klits historie før, nu og i fremtiden. 


Fiskeriets Hus er et lokalhistorisk museum med både ferskvands- og saltvandsakvarier. På nederste etage kommer man til akvarierne der viser os om livet under vandet, det er ikke alene spændende at få et indblik i, hvad der er mulighed for at fange, hvis man smider krogen i ude ved molen, men det er også lærerigt at se og læse om de mange forskellige arter der lever her i området.

Har man lyst til mere end bare at kigge på fiskene er der et lille bassin med krabber hvor man kan røre ved de små havdyr.


Fiskeriets Hus ligger lige når man ankommer til Hvide Sande ved det lille torv inden man kører over slusen til havneområdet. 


Fiskeriet Hus 

Nørregade 2b  

6960 Hvide Sande  Priser & Åbnings tider

Voksne 95,- kr.
Pensionister 75,- kr.
Børn 30,- kr.


Palmesøndag til 1. november:
kl. 10:00 – 17:00

1. november til Palmesøndag:
kl. 10:00 – 16:00


Læs mere om Hvide Sande og Søndervig her