Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus i Østjylland

Lej sommerhus i Østjylland på dine præmisser

Sommerhus i Østjylland

Lej sommerhus i Østjylland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Østjylland fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus i Østjylland, der passer dig allerbedst.

Sommerhus i Østjylland

De rolige vande ved den østjyske kyst lige fra Juelsminde i syd til Ebeltoft og Djursland i nord har i generationer tiltrukket turister fra nær og fjern til skønne ferier i det bakkede Østjylland.

Her er I både tæt på den skønne natur med bakkede landskaber og skønne vige i og de store søer ved Skanderborg og Silkeborg og byens puls i kulturelle og historiske Århus, hvor nogle af landets ypperste museer, teatre og kreative miljøer befinder sig. Det er faktisk en oplevelse i sig selv bare at gå en tur i byens gader. Det er lige til at blive glad i låget af at suge energien fra byens mange unge mennesker og de skønne, brostensbelagte byområder i midtbyen til sig.

Ferieboligerne i Østjylland er i stor stil placeret helt ud til den østjyske kyst, så I har havet og strandene inden for gåafstand, og der er havudsigt fra mange af sommerhusene i Østjylland.

Der er både store luksussommerhuse i Østjylland, sommerhuse med pool i Østjylland og mindre og billige sommerhuse i Østjylland midt i naturen med bare et par enkelte sovepladser. I kan se nogle af de allerskønneste sommerhuse i Østjylland i DR1-programmet her og blive inspireret til jeres ferie. Det er også muligt at finde en ferielejlighed i Østjylland og en af de skønne byer.

Østjylland er i det hele taget et af de mest spændende steder at tage på ferie herhjemme, hvis I både er til natur, kultur og historie.

Noget af det smukkeste natur herhjemme finder I i afkroge af Østjylland med store søer og smukke historiske byer af enhver størrelse.

Hvis I er til oplevelser i naturen, findes der masser af fine naturlegepladser i Østjylland. Find mere inspiration til ferien i Østjylland her.

Vælg sommerhuse i Østjylland med særlige kvaliteter:

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Vores kunder elsker os!


Campaya Sommerhusudlejning i Østjylland

Hvis du lejer din feriebolig i Østjylland med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene i Østjylland på tværs af de mange forskellige udlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris som på udlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte feriehus i Østjylland til ferien i Østjylland.

Campaya har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Østjylland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus Østjylland er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Østjylland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Sommerhus i Østjylland er ferie i fantastiske omgivelser.

Find det helt rigtige feriehus i Østjylland

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Østjylland til leje fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhusene i Østjylland er oplistet. Hvis I finder en ferielejlighed Østjylland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information herom. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset i Østjylland har og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig i Østjylland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og booker. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus Østjylland, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed i Østjylland, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Østjylland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Østjylland. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Østjylland. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse i Østjylland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav og ønsker. Vi kan finde dét sommerhus Østjylland, der passer jer bedst i Østjylland eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus i Østjylland, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus i Østjylland, som I har drømt om.

Campaya er din garanti for en tryg ferie i Østjylland

Hos Campaya Sommerhusudlejning i Østjylland har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde feriegæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Østjylland til leje, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres feriehus i Østjylland i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede udlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Østjylland på Campaya.dk.

Feriehus i Østjylland er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ferieture med familien og vennerne. Sommerhusferien i Østjylland kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Østjylland træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Østjylland om at opholde sig i sommerhuset i Østjylland, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset i Østjylland rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Østjylland. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Kom en tur ud i naturen, de store skove og ud til Østjyllands mange skønne strande. Det er antidagligdag, når det er allerbedst. Læs mere om de forskellige østjyske områder her.

Sommerhusudlejning Østjylland

Campaya Sommerhusudlejning Østjylland er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Østjylland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere eller private udlejere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Østjylland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus i Østjylland for enhver smag

Der findes feriehuse i Østjylland og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus Østjylland fra private og ferielejligheder i Østjylland i massevis. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse Østjylland, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres feriehus i Østjylland må koste, hvilken periode I skal bruge, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Østjylland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Østjylland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde indkvartering, som til fulde lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige feriehuse i Østjylland ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Østjylland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Østjylland, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus i Østjylland hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus i Østjylland. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse Østjylland til leje i årets øvrige ferieperioder. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje feriehus i Østjylland i kortere perioder, fx henover en weekend. Ferielejligheder i Østjylland, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener udlejerne et beløb på sommerhuset i Østjylland, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie i Østjylland på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Østjylland i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Østjylland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Østjylland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhus udlejning her.