Sommerhus Skanderborg

...Læs mere

Lej sommerhus i Skanderborg med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene i Skanderborg fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde den feriebolig, der passer dig allerbedst.

Hvis du lejer dit sommerhus i Skanderborg med Campaya Sommerhusudlejning, er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien i Skanderborg.

Campaya Feriehusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Skanderborg, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus i Skanderborg er dansk hygge, når det er allerbedst.

Find det helt rigtige feriehus i Skanderborg

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene i Skanderborg fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Skanderborg, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus i Skanderborg med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset i Skanderborg, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus i Skanderborg. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus i Skanderborg. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst i Skanderborg eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie i Skanderborg

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus i Skanderborg, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ferielejlighed i vores sikre digitale reservationssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus i Skanderborg på Campaya.dk.

Sommerhus i Skanderborg er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i feriehus Skanderborg træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen i Skanderborg om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus i Skanderborg. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Ferieboligudlejning i Skanderborg

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus i Skanderborg gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene i Skanderborg, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Feriebolig i Skanderborg for enhver smag

Der findes sommerhuse i Skanderborg og omegn for enhver smag. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de ferieboliger, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus i Skanderborg, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Skanderborg. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et feriehus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus i Skanderborg, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Skanderborg, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje i Skanderborg hele året

Det er populært som aldrig før at leje feriebolig. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus i Skanderborg i kortere perioder, fx henover en weekend. Feriehuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus i Skanderborg i en kortere periode.

Få en minderig ferie i Skanderborg

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Skanderborg er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder i Skanderborg

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
17 ferieboliger fundet
 • id: mh17152

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette sommerhus i Søhøjlandet er et sandt eldorado for naturelskere og lystfiskere, da huset ligger på ugeneret naturgrund direkte ned til Julsø, tæt på Himmelbjerget. Der er opholdsstue med udsigt


 • id: mh37166

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sort bjælkehus beliggende ca. 100 meter fra Gudenåen, hvor I kan fiske. Køkken i åben forbindelse med stuen, så når der skal laves mad, kan alle samtidig deltage i hyggen. Tv-kanaler streames via C


 • id: ss33933

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Et helt fantastisk beliggende sommerhus med panoramaudsigt over Mossø. Sommerhuset ligger tilmed helt ugenert på en stor grund, som går helt ned til søbredden. Sommerhuset er fra 2017 og fremstår flot


 • id: mh47728

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende lige ned til vandkanten ved Mossø med egen strandbred og badebro. Sommerhuset har en uovertruffen beliggenhed med en flot udsigt. Selve sommerhuset har fuldt udstyret køkken og


 • id: mh74793

  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ved Ry finder I dette sommerhus cirka 100 meter fra Knudsø med områdets bedste badestrand og bare cirka 25 meter fra Knudå. Der er kun 1 km til områdets bedste golfklub. Huset er moderniseret og ha


 • id: mh10323

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Har I lyst til at være tæt på vandet og naturen, er dette sommerhus midt i Søhøjlandet lige jer. Den store grund på knap 2000 m² ligger direkte ned til Jyllands største sø, Mossø, der med sin


 • id: mh12753

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende i naturskønne omgivelser lige ned mod Julsø. Sommerhuset er praktisk indrettet midt i naturen. Den store naturgrund, der er omkranset af høje træer, har direkte adgang til søen


 • id: nsc4060

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Her finder I et åndehul midt i Jylland, hvor I kan blive rige på oplevelser og udfordringer.


 • id: nsd82144

  • Sommerhus
  • 9 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Stort og rummeligt feriehus med plads til en stor familie eller to familier, der gerne vil holde ferie sammen. Huset ligger i meget naturskønne omgivelser tæt på Gudenå.


 • id: nsc4084

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Hyggeligt sommerhus med udsigt over en af Danmarks smukke søer Mossø.


 • id: mh62838

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Dette godt beliggende sommerhus med udendørs swimmingpool kan skabe rammerne om en god ferie. Huset har stort køkken, stort badeværelse, gode soveværelser og en stor stue med udsigt. I haven er der


 • id: nsd82154

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Højt beliggende sommerhus med smuk udsigt og masser af plads.


 • id: ss7926

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ældre sommerhus i træ beliggende på en stor naturgrund med træer, direkte ved Mossø med udsigt over søen.


 • id: nsd82151

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Skøn ferielejlighed i charmerende omgivelser i et hus fyldt med sjæl og tæt på Skanderborg. Den er beliggende på 1. sal, som I kommer til via en god trappe.


 • id: nsc4002

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Langt ude i skoven med direkte adgang til egen sø med badebro ligger dette totalrenoverede feriehus. Huset er lyst indrettet med alle moderne faciliteter.


 • id: nsc4101

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Rigtigt hyggeligt ferielejlighed ikke langt fra smukke Ry. I lejligheden er der to gode soveværelser. Der kan lejes sengelinned og håndklæder på stedet.