20 af de bedste oplevelser og seværdigheder på Fyn (2024)


Glæd jer til en ferie i de grønne områder ved havet og med et væld af aktivitetsmuligheder tæt ved.


På Fyn snor de små veje sig rundt mellem gamle bindingsværkshuse, græssende køer og ind i de hyggelige byer, der ligger som perler på en snor langs den fynske kyst.

De charmerende købstader med de brostensbelagte torve, skønne isbutikker og den evige nærhed til havet er inkarneret dansk feriehygge, når det er allerbedst.

Her kan I læne jer tilbage i havestolen på terrassen og få et afstressende afbræk fra hverdagen.

Der er sjældent mere end en kort slentretur fra feriehuset til havet, I har byens puls i Odense tæt ved, og der er til overflod masser af hyggelige og sjove seværdigheder spredt rundt på hele øen.

I listen herunder har vi samlet vores favoritseværdigheder og yndlingsaktiviteter på Fyn.

Go' tur til ferielandet i midten!  


Campaya samler alle udlejningssommerhuse ét sted.



Fyns Grafiske Værksted

Grafiske værker i moderne udstillingsrammer. Foto: Fyns Grafiske Værksted.

Fyns Grafiske Værksted er et spændende og anderledes udflugtsmål på jeres ferie.

Som navnet indikerer, er stedet et værksted for grafiske kunstnere, og det gør det samtidig enormt interessant at besøge, hvis I er til smukke kunstværker og et vibrerende kreativt miljø med nogle af de dygtigste grafiske kunstnere fra nær og fjern.

I Fyns Grafiske Værksted kan I se de mange smukke værker, der bliver skabt på stedet, udstillet i galleriet, ligesom I kan besøge værkstederne og se, hvordan kunstnerne arbejder.

Der er gratis adgang til galleriet, og I kan også stikke hovederne ind i værkstederne kvit og frit.

Hvis I vil have en guidet rundtur, kan I for beskedne 40 kroner per næse blive vist rundt og se en demonstration af maskinerne i værkstedet. Hvis I gerne vil det, kan I skrive til fynsgrafiskevaerksted@gmail.com inden jeres besøg og aftale nærmere.

Der afholdes også foredrag og artist-talks i huset, hvor der også løbende er forskellige arrangementer som croquistegning og kreative arrangementer for børn.


H.C. Andersen Festivals

Vores allesammens H.C. Andersen hyldes i sin hjemby Odense hvert år i uge 34. Foto: H.C. Andersen Festivals. 

Hvert år i uge 34 proppes det i forvejen smukke og vibrerende Odense med en hel masse eventyrlige kulturoplevelser for store og små, når en af Danmarks største kulturfestivaler - H.C. Andersen Festivals - løber ad stablen.

Det hele tager selvfølgelig udgangspunkt i det verdensberømte bysbarn H.C. Andersens liv og forfatterskab, og Odense centrum bliver fyldt med alt fra street art til koncerter, store internationale shows, lysshows, gadeteater og meget andet, som på forskellig vis hylder og formidler H.C. Andersens rige arv.

Herudover laves der også mere traditionelle teaterforestillinger i byens teatre, masser af foredrag, guidede rundture i H.C. Andersens Odense og meget, meget mere.

Så hvis I lægger vejen forbi Odense i uge 34, kan I slet ikke undgå at få en masse eventyrlige oplevelser, når Odense summer af mere end 500 arrangementer.

Mere end  90 procent af arrangementerne er i øvrigt gratis.

Og hvis I vil finde de begivenheder, der tiltaler jer allermest, kan I selvfølgelig læse meget mere på Hcafestivals.dk eller tjekke festivallens Facebook-side her.

 

Danmarks Forsorgsmuseum


I det centrale Svendborg ligger byens gamle fattiggård fra 1872, som i godt 100 år var hjemsted for en masse menneskeskæbner på kanten af samfundet.

I dag kan I dykke ned i en anderledes, nuancerende og faktisk meget rørende del af danmarkshistorien på Danmarks Forsorgsmuseum, som har hjemme i de historiske bygninger.

I kan blive klogere på mennesker, som på forskellig vis og i forskellig grad levede i skyggen af det "gode" samfund og havde hjemme på fattiggårde, børnehjem og lignende institutioner.

De psykisk syges, de fattiges, de hjemløses, de forældreløses og de ensommes historier formidles levende på museet. I går rundt i den gamle fattiggård, hvor de rå og pigtrådsindkransede omgivelser giver et direkte indblik i den institutionaliserede og bedrøvelige hverdag, vores mindre heldige medborgere havde for faktisk ret kort tid siden.

De fleste, som besøger museet, oplever de forskellige udstillinger via en dialogbaseret rundvisning, hvor I selv stilles over for forskellige moralske og etiske dilemmaer fra både fortid og nutid.

I kan selvfølgelig også tage turen rundt i de tankevækkende udstillinger på egen hånd.

Museet er anerkendt både nationalt og internationalt for sin gode museumsoplevelse og sin evne til at sætte fokus på de ufortalte historier om samfundets skyggesider.   

Her er tale om et museum, der gør en virkelig forskel, og som kan mærkes i hjertekuglen. 

Danmarks Forsorgsmuseum er en del af Svendborg Museum, som rummer mange spændende oplevelsesmuligheder (se længere nede).


Odeon

Folk slentrer videre efter aftenens forestilling. Foto: Odeon.

Hvis I er på udkig efter en glad aften i byen med en god koncert, et spændende teaterstykke eller måske et indsigtsfuldt foredrag, er Odenses næsten nye oplevelsesmekka ODEON stedet at besøge.

ODEON ligger lige ved Odense Banegård og kun 15 minutters kørsel fra motorvejen, så I kan hurtigt komme hertil fra hele Fyn.

Udover at være et oplevelsessted er ODEON også hjemsted for Odense musikkonservatorium og skuespilsuddannelse foruden et hotel, en café og ungdomsboliger, så her er altid en spændende vibe med masser af input og spændende mennesker.

ODEONS store sal har 1740 siddepladser eller 3000 ståpladser og er et af de største kulturhuse i Danmark.

I kan se alt fra hæsblæsende koncerter i alle musiske genrer til nogle af landets mest ambitiøse teateropsætninger i den store sal, og der er en hel underskov af større og mindre arrangementer, stand up shows, madmesser, yogaaftener og meget, meget andet i de større og mindre sale.

ODEON har både en café, en restaurant og en bistro, så her er også rig mulighed for at få fyldt maven op med både mad og drikke i de kulturelle omgivelser.

Så hvis du spørger dig selv, hvad man skal se på Fyn, er Odeon helt oplagt. Rigtig god fornøjelse!  


De Japanske Haver

Udsigtshaven pryder hos De Japanske Haver. Foto: De Japanske Haver.

Har I længe gået med en indre drøm om at tage til Japan og smage på dens inspirerende kultur? 

Ja? Jamen, så behøves I altså ikke hoppe i en flyver i lufthavnen og tage den lange tur til Tokyo. I kan blot tage turen til hyggelige Nørre Broby på den sydvestlige del af Fyn. 

Nørre Broby? Ja, den er god nok. I Nørre Broby emmer det af Japan hos De Japanske Haver. En havearkitektonisk perle med hele seks forskellige japanske haver.

Gå på eventyr i Livets Have med det rindende vand fra åløbene, i Meditationshaven med et anlagt tørlandskab og i Udsigtshaven med en smuk sø i centrum. 

Lad jer efterfølgende drage af Vandrehaven beliggende bag de to huse med stråtag og rund jeres berigende besøg i haverne af med et tur i Tempelhaven og i Gårdhaven.

Appetitten indfinder sig så småt undervejs, og i De Japanske Havers café serveres der naturligvis velsmagende japansk mad. Sushi, teriaki og tonkatsu. Blandt meget mere. 

Så tag turen forbi De Japanske Haver i Nørre Broby og bliv klogere på Japan, dens smukke haver og dens indbydende køkken. Rigtig god fornøjelse! 


Middelfart Museum

Et kulturhistorisk indblik i det lokale miljø. Foto: Middelfart Museum. 

Middelfart er en uungåelig destination, når bilen passerer bindeleddet mellem Jylland og Fyn. 

På den østlige side af Lillebæltsbroen får I mulighed for at dykke ned i den lokale historie hos Middelfart Museum. 

Museet favner bredt i det historiske perspektiv, hvor fem forskellige udstillingssteder agerer hver sit talerør for specificerende dele af byens historie og store øjeblikke. 

Selve museet har naturligvis også sin egen fortælling. 

Hvert år præsenterer Middelfart Museum en særudstilling med en særlig udvalgt tematik. I 2020 er udstillingen dedikeret til jubilæumsåret for Den Nye Lillebæltsbro. Kom tæt på historien bag et så vigtigt trafikalt knudepunkt, hvor I også får en forståelse for broens betydning for Middelfart. 

I bygningen for Middelfart Museum er det ligeledes muligt at tage på cafebesøg i nostalgiske omgivelser, når I blandt velbevarede møbler og smukke malerier kan få kaffen serveret i autentisk muselmalet stel.


Kunstbygningen Filosoffen

Fernisering og stemningsfulde malerier. Foto: Kunstbygningen Filosoffen.

På kanten af Odense Å i hjertet af Fyns hovedstad ligger et levende og dynamisk kulturhus med masser af spændende aktiviteter og inspirerende kunst på væggene.

Og på gulve og hængende ned fra lofter for den sags skyld!

Kunstbygningen Filosoffen præsenterer nemlig løbende udstillinger med kunst og design, som strækker sig i ret forskellige retninger og udformninger.

Og så er det tilmed helt gratis at besøge de fine udstillinger.

Filosoffen holder til i prisvindende arkitektur, og her præsenteres løbende kunst fra nogle af de største og mest interessante danske navne.

Herudover samarbejder Kunstbygningen Filosoffen med mange forskellige aktører, fx H.C. Andersen festivals (se længere oppe), så der sker altid noget og er et hyggeligt leben i huset.

I kan også slå jer ned i caféen på stedet og nyde et let måltid mad og en god kop kaffe.

Caféen er enorm hyggelig at besøge om sommeren, hvor I kan sidde ude og spejde ud over åen, de mange forbipasserende mennesker, vandcykler og turbådene, der sejler op og ned af åen.


HUSET Middelfart

Du finder også Danmarks største udstilling af feriehuse ved HUSET Middelfart – hele 15 forskellige. Foto: HUSET Middelfart.

Hvis I vil have lidt inspiration til boligen eller haven på jeres ferie, er der ikke noget bedre sted at besøge end HUSET Middelfart, som I finder helt ude ved de store skove ved Den Gamle Lillebæltsbro.

HUSET Middelfart rummer intet mindre end Danmarks største byggeudstilling på hele 28.000 kvadratmeter med alt fra en kæmpe udstilling med feriehuse til boliginspiration til alle hjemmets rum.

For landets mange bolig- og byggeentusiaster findes der ikke mange steder, hvor det er lige så spændende at gå på opdagelse som HUSET Middelfart.

Det er et oplagt sted at besøge, hvis I går med spirrende tanker om ombygninger eller renoveringer i hjemmet, eller hvis I har brug for ny inspiration til indretningen af stuen eller køkkenet.

I er også velkomne til at kigge forbi, hvis I bare har brug for et par gode råd til jeres gør-det-selv-projekt.

Hver søndag kan I desuden få gratis vejledning til jeres byggeprojekt af en uvildig byggerådgiver eller rådgivere fra en af de mange udstillere.

I kan bestille jeres rådgivning på Booking.huset-middelfart.dk.


Campaya samler de danske udlejningssommerhuse ét sted. Se Campayas enorme udvalg af sommerhuse på Fyn her.


Bowl'n'fun Odense


I udkanten af Odense C finder I byens Bowl'n'Fun center, som udover selvfølgelig at tilbyde bowling også rummer en hel masse andre indendørs aktiviteter.

I kan blandt meget andet køre ræs mod hinanden på stedets gokartbane, hvor I både kan dumpe ind og tage et hurtigt løb eller tage den helt store tur med længere løb med køreskift, benzinpåfyldning og selvfølgelig flere timers sjov med speederen i bund.

I kan også udfordre hinanden på den grønne minigolfbane beklædt med kunstgræs, ligesom I kan gå i krig med hele familien i Laser Hero, hvor I løber omkring på en stor bane og forsøger at score point ved at skyde hinanden.

Laserspillet er pakket ind i et stort lys- og lydshow, som sætter den helt rigtige spændingsmættede stemning.

Herudover kan I prøve stedets skydesimulator, hvor I fx skyder bøller med et gevær i et westernbaseret miljø.

Bowl'n'Fun rummer også flere af de populære Escape rooms, hvor I bliver låst inde i et rum og skal løse en serie gåder for at slippe ud igen.

Det er en sjov aktivitet for familien eller vennegruppen, hvor I skal samarbejde og bogstaveligt talt tænke jer ud af boksen.

Er I på søgen efter oplevelser på Fyn for børn, så er Bowl'n'fun i den grad anbefalelsesværdigt.    

Bowl'n'Fun er således noget af et oplevelsesmekka, som i den grad er et besøg værd, hvis I er til konkurrence og højt humør!


Svendborg Museum - Den sorte boks 

Museum til folket. Tjek museets hjemmeside og se, hvornår det mobile museum lander nær jer. Foto: Svendborg Museum.  

Svendborg Museum venter ikke bare på, at de besøgende selv tager skridtet indover dørtærsklen til et af museets formidlingssteder.

Museet har nemlig taget det utraditionelle skridt at bringe museumsoplevelsen helt ud til folket. I en container vel at mærke!

Den sorte boks er en kondenseret museumsoplevelse på tre gange seks meter, hvor museet bringer historien ud til de steder, hvor den faktisk fandt sted.

Containeren skifter løbende lokation, men den bliver fx placeret i havnebyen Bagenkop med en udstilling om smugleri, i det gamle fiskerleje Bøsøre, som har gennemgået en transformation til i dag at være et attraktivt feriested og på torvet i Svendborg med en udstilling om netop torvet.

Men det er bare et lille udsnit. Hele pointen med Den sorte boks er netop at brede historien ud, og derfor flyttes den løbende rundt.

På Svendborgmuseum.dk/svendborg-museum/den-sorte-boks kan I holde jer opdateret på, hvor containeren er at finde den kommende tid.

Svendborg Museum rummer hertil flere faste udstillingssteder som Danmarks Forsorgsmuseum (se længere oppe), Sehesteds Oldsagssamling på Broholm (se længere nede), Anne Hvides Gård, Egeskov Mølle, Svendborg Byhistoriske Arkiv, Svendborg Søfartsarkiv samt en maritim flåde på syv fartøjer.


Købmandsgårdens Bed and Breakfast Kerteminde

Sol og god stemning i den gamle købmandsgård. Foto: Købmandsgårdens Bed and Breakfast Kerteminde, Andresens Købmandsgård 4.

Kerteminde. 

Den populære fiskerby, der i dag fremstår som ikke blot Fyns men som en af Danmarks absolutte mest charmerende ferieperler. 

Byen summer af hyggelige stunder og uforglemmelige ferieøjeblikke. 

Midt i dette feriesummende hjerte ligger Købmandsgårdens Bed and Breakfast Kerteminde. En smuk tidslomme omkapslet af historiens vingesus.

Bag det smukke bindingsværk venter jer fire renoverede værelser, idet der må siges at være Kertemindes mest centrale beliggenhed. 

De glæder sig til at byde jer velkommen i de smukke omgivelser. Og når morgenmaden skal nydes efter en god nats søvn, står menuen på hjemmelavet buffet af lokale og økologiske produkter. 


Skibhusgården Natur- og Friluftscenter

Der er masser af aktiviteter på naturcenteret. Foto: Skibhusgården Natur- og Friluftscenter. 

I det allernordligste Odense lige ved åens udløb til vandområderne i Odense Fjord finder I Skibhusgården Natur- og friluftscenter, som formidler en masse sjove aktivitetsmuligheder i naturen.

I kan bruge naturcenteret som udgangspunkt for jeres egne små ekspeditioner ud i naturen og få råd og vejledning om, hvor i området det er særlig interessant at tage på tur, ligesom I kan komme med på arrangerede ture med naturvejledere eller fx besøge stedets hyggelige naturskole på Vigelsø i Odense Fjord.

Naturskolen bruges af private såvel som foreninger, og I kommer herud med den lille offentlige færge for en flad 40-krone seddel. For børn koster det 20 kroner, og overfarten klares på få minutter.

I kan også leje færgen og få en guidet rundtur af naturvejlederen omkring Vigelsø.

Øen er omlagt fra landbrugsdrift og givet tilbage til naturens egen råden, så I i dag kan se den smukke natur med skov, strandenge og vandhuller med et virvar af vandfugle på øen året rundt.

I kan hertil deltage i offentlige arrangementer med naturvejlederen, ligesom I kan booke jeres egne guidede udflugter ud i naturen.

Skibhusgården Natur- og friluftscenter er også hjemsted for Grejbank Fyn, hvor skoler, foreninger og klubber nemt og billigt kan låne friluftsudstyr.


Restaurant Centralen

Velsmagende måltider i hjertet af Nyborg. Foto: Restaurant Centralen.

Bag smukke og historiske rammer gemmer sig intet mindre end hele Nyborgs ældste spisested. 

Et sted, hvor kærligheden til mad og historie går hånd i hånd. 

Menukortet indeholder mange af de velkendte klassikere, hvor køkkenet er tro mod smagen men med et visuelt twist. 

Carpaccio, wienerschnitzel, æggekage med flæsk, stegt perlehønebryst, oksemørbrad. 

Retterne er mange, men I kan vide jer sikker på én ting: kvaliteten på tallerkenen er i top uanset, hvilken ret I går med.

Med maden følger glasset, men hvad skal det indeholde? 

Husets egen vinbar tager jer med ud i den store verden og byder på vine fra både Australien, Italien, Argentina og mange flere. 

Velbekomme hos Restaurant Centralen.


Vestfyns Golfklub

Mon der ligger en hole-in-one for enden af regnbuen? Foto: Vestfyns Golfklub.

Til kulissen af fynske marker og dansk bøgeskov, er det blevet tid til et slag golf på en af Fyns smukkeste golfbaner.

Et paradis for både golfentusiasten og naturmennesket.

Vestfyns Golfklub har naturligvis en veltrimmet og smukt vedligeholdt 18-hullers bane, som snor sig gennem et udfordrende og kuperet terræn, hvor kun den arbejdsomme spætte eller den klukkende frø kan forstyrre spillets gang. 

Golfklubben i Glamsbjerg er ikke blot attraktiv på grund af en nydelig golfbane. Naturen omkring fremstår yderst tiltagende, hvor der fra klubhusets terrasse venter jer en enestående udsigt over hjertet af Krengerupskoven. 

Når dagens spil skal evalueres og udsigten nydes, kan det passende gøres i samspil med en iskold fadøl eller en dejlig varm kop kaffe. 

Vi ses til golf og naturkig på det vestlige Fyn!


Danmarks Fugle Zoo

En verden fyldt med fantastiske fugle. Foto: Danmarks Fugle Zoo.

I udkanten af en af de største skove på Fyn midt mellem Assens og Odense ligger der et hyggelig zoologisk anlæg for jer med hang til papegøjer, strudse, tropefugle, ugler og alle mulige andre flotte og fascinerende fugle.

Danmarks Fugle Zoo er fynsk bondegårdsidyl, når det er allerskønnest.

I forlængelse af en gammel landejendom er der etableret en seks hektar stor fuglezoo med et to kilometer langt stisystem. Som i parentes bemærket er handikapvenligt.

På jeres tur rundt i det store, kuperede anlæg kan I opleve mere end 800 fugle fordelt på hele 150 forskellige arter fra hele verden.

Her er store fugle som storke, traner og tre slags strudse og mindre fugle som svømmefugle og latterfugle, og her er faktisk også en hyggelig klappezoo med geder og kaniner, selvom de ikke helt falder ind under den tematiske ramme.

Til gengæld er de pelsklædte dyr virkelig søde og et stort hit for familiens mindste.

Danmarks Fugle Zoo rummer også en afslappende sansehave og en større samling gamle danske landbrugslandskaber, og her er fine faciliteter til at nyde jeres medbragte mad og måske grille ved de opstillede borde og bænke, ligesom I blandt andet kan forsyne jer med grillretter, burgere, kaffe og kage fra stedets café. 

Søger I efter aktiviteter for børn Fyn, er Danmarks Fugle Zoo det helt rette sted for jer. Rigtig god fornøjelse!  


Broholm Slot

Kig nærmere på den store stenaldersamling på slottet. Foto: Broholm Slot.

Omgivet af en bred voldgrav og høje træer ligger Broholm Slot enormt idyllisk på det sydøstlige Fyn.

Broholm Slot kan dateres helt tilbage til år 1326, og det gamle herresæde er i dag et rigtig spændende besøg for alle med bare en flig historieinteresse.

Hovedbygningen på det privatdrevne gods er tilgængelig for offentligheden via rundvisninger, hvor I bliver klogere på de spændende historier med konger, dronninger og adelsmænd og deres færden på det sydfynske slot.

I kan også besøge Kammerherrens Oldtidssamling i den trefløjede museumsbygning på stedet, hvor I kan se mere end 60.000 stykker flint og flinteredskaber som økser og dolke fra stenalderen.

De mange redskaber er sirligt arrangeret i museumslokalerne, så I får et fint overblik over de forskellige redskabstyper.

I kan også gå en tur på eventyrstien i den idylliske slotspark med herregårdssøen, voldgrave og vandmøllen og den vildtvoksende skov med en stor mangfoldighed af dyr og planter. Parken indeholder bænke helt ud til og faktisk etableret udover vandet, og her er også sjove træpavilloner og meget andet fint at kigge på. 

Slottets lokaler kan også bookes som inspirerende rammer om bryllupper, runde fødselsdage, jagtselskaber og meget andet.


Faaborg Røgeri Café 

Frisk røget fisk hver dag - fra eget røgeri selvfølgelig. Foto: Faaborg Røgeri Café.

Lystbådehavnen på Faaborg tiltrækker hvert år et væld af besøgende. 

Det kan der være mange gode grunde til; de mange flotte sejlbåde, det hyggelige havnemiljø, de smukke omgivelser med placering midt i Det Sydfynske Øhav. 

Men nede på havnekajen er der én bestemt oplevelse, der særligt er værd at nævne, når turen går til Faaborg. 

Faaborg Røgeri Café har med mere end 20 års erfaring i at ryge fisk et stort hjerte for det lokale havs spisekammer - og det kan smages!

Den hyggelige lille café byder alle velkomne til lækre smagsoplevelser, når hver dag står på helt frisk røget fisk fra eget røgeri. 

Med kombinationen af cafe og ishus er Faaborg Røgeri Café et uundgåeligt emne, når I med familien i hånden spadserer gennem det charmerende havnemiljø.

God fornøjelse og velbekomme.


Hvalsafari i Lillebælt

Smukke oplevelser til vands. Foto: Mira 3.

De rolige bølgeskvulp klapper i takt til vinden ind mod båden. 

Til billedet af den gamle Lillebæltsbro i horisonten titter et nysgerrigt marsvin op over overfladen. 

Turbåden, Mira 3, er jeres bedste ven, når I vil helt tæt på livet omkring et af Danmarks smukkeste farvande. Turen gennem Lillebælt byder på flotte naturoplevelser, hvor kig til både Jylland og Fyn er inde for rækkevidde. 

Ombord kan hele familien opleve smukke stunder på vandet, alt imens madpakken nydes i ro og mag. Og med plads til 40 personer, kan I sagtens også invitere bedsteforældre og venner med. 

En enestående oplevelse venter jer i det smukke Lillebælt. 

Alle mand ombord på Mira 3!


Galleri Arte&Vida

Kunst og liv i hjertet af Middelfart. Foto: Galleri Arte&Vida.

Med æstetik og sanselighed i højsædet er vi kommet til Middelfarts centrum og det smukke Galleri Arte&Vida. 

Arte&Vida er spansk og betyder "kunst og liv". Ord, der meget godt beskriver kunstneren, Gitte Ladefogeds, galleri i den vestfynske havneby. 

Træd indenfor og oplev en verden af kunst, hvor særligt den moderne genre skinner igennem. 

Gitte Ladefoged har foruden sin egen udstilling af unikke og abstrakte malerier et væld af kunsthåndværker, som strækker sig i alt fra håndlavet keramik til bronzekunst og glas. 

De mange kunstværker kommer fra både ind- og udland, så stilarterne er mange. Der er med andre ord kunst for enhver smag i det unikke kunstgalleri.

Lad jer inspirere, falde hen, fordybe og begejstre. Her bliver I både en oplevelse og måske et smukt kunstværk rigere.


Hotel Hesselet


Fuldstændig omsluttet af en stor skov og i første parket til Storebælt i Nyborg ligger Hotel Hesselet så naturskønt, som man overhovedet kan forestille sig.

Hotellet rummer blandt meget andet en skøn restaurant, hvori der løbende henover året arrangeres temaaftener med alt fra trøffelaftener med michelinkokke til vildtaftener, champagne- og caviaraften og mange andre lækre gastronomiske events.

Restauranten er selvfølgelig også åbent for besøgende normalt til dagligt.

På Hotel Hesselet er der også en spa- og wellnessafdeling, hvor de tre massører tilbyder en lang række behandlinger.

Det er både muligt af få traditionelle muskelafspændende behandlinger, parmassage, samtaleterapi, naturlige ansigtsløft, ansigtsbehandlinger, hotstone massage, spa-pedicures og meget andet. I skal bare læne jer tilbage og lade de dygtige behandlere tage sig kærligt af jer.

Hvis I gerne vil have overnatningen med, kan I komme på både længere og kortere ture til det idylliske designhotel med badebroen direkte ud fra den private strand.

Placeringen centralt i Nyborg og indhyllet i den smukkeste natur gør, at I har et væld af aktivitetsmuligheder tæt ved.

Og ellers er det også skønt bare at dase den på det skønne hotel.