Sommerhus Fyn

...Læs mere

Lej sommerhus på Fyn med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Fyn fra både sommerhusbureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus, der passer dig allerbedst.

Sommerhus på Fyn

Fyn er på alle måder et ideelt sted at tage på sommerhusferie. De større og mindre fynske byer emmer af hyggelig feriestemning, og sommerhusområderne ligger ofte helt ud til de fine kyster og strande, der slynger sig rundt om hele øen.

Samtidig er der et rigt udvalg af forskellige sommerhuse på Fyn. I kan finde de helt store luksussommerhus og sommerhuse med pool på Fyn, ligesom I finder de mindre og billigere sommerhuse. Og alt derimellem. Her er et meget stort udvalg af middelstore sommerhuse med plads til 6 til 8 personer.

Fyn ligger i smørhullet midt i Danmark, og her er I tæt på mange spændende oplevelsestyper fra maritime museer og oplevelsessteder til store slotte, den pulserende by Odense med masser af kulturtilbud. Der er faktisk flere spændende oplevelsesmuligheder i de fleste af de større fynske byer som Kerteminde, Svendborg, Middelfart og Faaborg.

Det er kort sagt helt op til jer selv af forme jeres ferie på Fyn. Her har I masser af aktivitetsmuligheder, og der er også rig mulighed for bare at læne jer tilbage i sofaen eller på sommerhusterrassen og nyde hinandens selskab.

Campaya Sommerhusudlejning på Fyn

Hvis du lejer dit sommerhus på Fyn med Campaya Sommerhusudlejning er du sikret den bedste pris på markedet. Vi samler sommerhusene på tværs af de mange forskellige sommerhusudlejere her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som sommerhusene også kan lejes til på sommerhusudlejernes egne portaler. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde det perfekte sommerhus til ferien på Fyn.

Campaya Sommerhusudlejning har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske sommerhusgæster godt afsted på ferien. Når I tager i sommerhus Fyn, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. En ferie i sommerhus er nemlig indbegrebet af hygge og god stemning. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning. Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Fyn er dansk hygge, når det er allerbedst.

Hvis I vil have en ferie med kulturelle indspark, er der rig mulighed for det på Fyn. Fynboerne er meget stolte af den lokale og verdenskendte forfatter H.C. Andersen, og ham kan I blive meget klogere på i H.C. Andersens hus i Odense, ligesom der er flere fine slotte og herregårde på øen, hvor I både kan blive klogere på den historiske arv og prøve kræfter med flere sjove outdoor aktiviteter.

Find det helt rigtige sommerhus på Fyn

I kan hurtigt og nemt danne jer overblik over sommerhusene på Fyn fra de mange forskellige sommerhusudlejere herunder, hvor alle sommerhusene er oplistet. Hvis I finder et sommerhus Fyn, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på sommerhuset, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om sommerhuset. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt sommerhuset er fra vandet, hvad det koster i jeres ønskede lejeperiode, hvor mange senge og værelser sommerhuset har og meget, meget mere.

Det er let at leje et sommerhus på Fyn med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på sommerhuset, vælger den ønskede periode og lejer huset. Hvis I har brug for hjælp til at finde det rigtige sommerhus, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde et sommerhus, der opfylder alle jeres krav om pris, beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på jeres ferie i sommerhuset på Fyn, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning. Vi står selvfølgelig også til jeres rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer en god oplevelse i sommerhus på Fyn. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælp jer, hvis I har særlige ønsker til jeres sommerhus på Fyn. Vi har fx stor erfaring i hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhuse, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige krav til sommerhuset. Vi kan finde dét sommerhus, der passer jer bedst på Fyn eller tæt ved. Hvis I er fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et sommerhus, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis det sommerhus til jeres ferie på Fyn, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning er din garanti for en tryg ferie på Fyn

Hos Campaya Sommerhusudlejning har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde sommerhusgæster med at finde de perfekte rammer til ferien. Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores sommerhussøgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Fyn, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres sommerhus i vores sikre digitale betalingssystem. Når I har gennemført jeres betaling, modtager I kort tid efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede sommerhusudlejningsselskaber på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I lejer jeres sommerhus på Fyn på Campaya.dk.

Sommerhus på Fyn er hygge og god stemning

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige ture i sommerhus med familien og vennerne. Sommerhusferien kan noget helt særligt sammenlignet med andre ferieformer. Når I er i sommerhus Fyn træder I ind i en antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler sommerhusturen på Fyn om at opholde sig i sommerhuset, spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur. For andre danner sommerhuset rammen om en ferie, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan I vil bruge jeres sommerhus på Fyn. I alle tilfælde er I garanteret en ferie, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Kysterne omkring Fyn gemmer på en masse fine strande, og der er så mange, at I sagtens kan finde et lille spot med kig ud over Lillebælt, Storebælg eller Det sydfynske øhav og få lidt natur ind i kroppen.

Sommerhusudlejning på Fyn

Campaya Sommerhusudlejning er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Fyn gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale. Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket. På den måde får I både det fulde overblik over sommerhusene på Fyn, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Fyn for enhver smag

Der findes sommerhuse på Fyn og omegn for enhver smag. Vi har sommerhus Fyn med havudsigt flere steder langs de fynske kyster, ligesom vi har private sommerhus til udlejning og billig sommerhusudlejning på Fyn. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde de sommerhuse, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by, om I må have husdyr med, om det skal være et sommerhus med pool og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus på Fyn, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Fyn. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige sommerhuse ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde et sommerhus på Fyn, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst holde deres ferie midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder det sommerhus Fyn, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus til leje på Fyn hele året

Det er populært som aldrig før at leje sommerhus. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse til leje i årets øvrige ferieperioder som efterårsferien, vinterferien, påsken og henover jul og nytår. Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje sommerhus på Fyn i kortere perioder, fx henover en weekend. Sommerhuse, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener sommerhusudlejerne et beløb på sommerhuset, selvom det ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Fyn i en kortere periode.

Få en minderig ferie på Fyn

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i hukommelsen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer. Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et sommerhus Fyn er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en sommerhustur, der står knivskarpt i din erindring?

Populære områder på Fyn

Sommerhuse på Langeland | Sommerhus Nordfyns | Sommerhus Sydfyn | Sommerhus Faaborg | Sommerhus Bogense | Sommerhus Hasmark Strand | Sommerhus Middelfart | Sommerhus Kerteminde | Sommerhus Assens | Sommerhus Svendborg | Sommerhus Nyborg | Sommerhus Tåsinge | Sommerhus Thurø |

Periode Gæster Soveværelser Filter
Vis kort
1029 ferieboliger fundet
 • id: mh12440

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på smuk naturgrund ca. 200 meter fra vandet. Perfekt beliggende i naturområde hvor der er picnicplads med udsigt over havet. På 1. salen er der indrettet endnu 3 værelser samt


 • id: mh46719

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

  Hindemae Mølle er den gamle slotsmølle, som indtil 2003 hørte til Herregården Hindemae, som ligger ca. 500 meter fra møllen og har været i familien Juel-Brockdorff's eje. Møllen, som var Danmarks s


 • id: mh14778

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Ca. 125 m fra vandet ligger dette sommerhus. Fra terrassen er der flot udsigt over vandet mod Storebæltsbroen. Huset er lyst indrettet med tre soverum, alle med god skabsplads. Endvidere er der sov


 • id: mh44189

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ca. 60 m fra vandet ligger dette sommerhus med udsigt over vandet fra huset og terrassen. Huset er lyst indrettet med separat udestue, hvor I også kan nyde udsigten til vandet. Der er to soveværels


 • id: mh10773

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Ved Hasmark strand ligger dette sommerhus. Ved byggeriet samt indretningen er der lagt stor vægt på, at huset fremstår lyst. 2 badeværelser samt spabad. Huset har 3 soverum samt et anneks. Stor, ko


 • id: mh64937

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  På Langø nord for Kerteminde ligger dette sommerhus med en flot udsigt til havet. Huset ligger ca. 185 m fra den ene kyst mod syd og ca. 300 m fra den anden kyst mod nord. Sommerhuset har en lys, k


 • id: mh8684

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus beliggende på en 1300 m² stor naturgrund med et rigt dyreliv. Huset er opført i 1967 og totalrenoveret i 2006. Sommerhuset er lyst indrettet med lyse, ludbehandlede trævægge- og loft


 • id: mh47747

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Ferielejlighed med spabad og panoramaudsigt over vandet over bl.a. den lille ø, Æbelø. Grundstykket går helt ned til vandet. Lejligheden har to soveværelser, badeværelse med 2-personers spabad, bru


 • id: mh41855

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Ved Tørresø Strand ligger dette sommerhus helt ned til vandet med direkte adgang fra huset til stranden. Fra huset er der en helt utrolig panoramaudsigt over vandet. Der er en overdækket terrass


 • id: mh10047

  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

  Sommerhus i første række med udsigt over vandet og Storebæltsbroen. Huset er fra 1978, renoveret i 1995. Opholdsstue, soverum, køkken og badeværelse har havudsigt. Et atypisk højtliggende sommerhus


 • id: mh66993

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

  Velholdt sommerhus med spabad og sauna beliggende på en naturgrund med en utrolig flot udsigt til vandet og det bakkede naturområde ved Fåborg. Der er lagt vægt på, at huset skal fremstå lyst med d