Tivoli åbner op for julen

Med hjælp for selveste julemanden og tivoli garder, er Tivoli klar til at sprede julestemning. Det store juletræ tændes lørdag den 14 november og her starter Tivolis julesæson.  

Mere end 10.000 arbejdstimer ligger bag når Tivoli gør klar til åbningen af julesæsonen. De smukke julekugler kommer frem og alle lysene hænges op. Tivoli har intet mindre end 30.000 julekugler, som der glimter i Haven sammen med deres særlige lys tæppe med intet mindre end 16.000 lys i. I julesæsonen er der ud over deres forlystelser også nisser, alpeland og en masse jule boder, som man kan besøge. Du kan også besøge julemandens stue på Pantomimeteatret, hvor julemanden glæder sig til at hilse på alle gæsterne. Der er mulighed for at få taget et julefoto sammen med julemanden, dette koster dog 60 kr. 

Gennem julesæsonen holder tivoli en række arrangementer, som kan få dig i rigtig julestemning. Du kan eksempelvis komme og nyde det stemningsfulde Lucia optog  d.13 december klokken 17.30. Derudover blændes der også hver aften op for Tivoli juleilluminationer ved Søen. Her trylles Søen om til et drømme univers bestående af masser af røg, ild, lyd, lys og andre sanse effekter. For at få den bedste udsigt til showet opleves det bedst fra området foran Vertigo eller fra broen af. På tivolis hjemmeside, kan man finde tidspunkterfor showet.

Så hvis du er trænger til at komme i julestemning eller bare har lyst til at opleve en smuk og julefyldt dag med masser af julelys og hygge, kan Tivoli varmt anbefales. 

For at læse mere om Tivolis julesæson, klik her