Sommerhus mh96385

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Nyere og ualmindelig dejligt og helt unikt feriehus i 2 plan højt beliggende på opvokset naturgrund i eftertragtet område i det nordlige Ebeltoft. I stueplan er der stor, delvist overdækket fliseterrasse, og 1. sal har udgang til stor, vest- og sydvendt træterrasse med den skønneste udsigt over Ebeltoft Vig og Mols Bjerge. Der er havemøbler, liggestole, parasol og grill, og på selve grunden finder man en skøn bålplads. Et helt usædvanligt velbeliggende og lækkert hus med en næsten sydlandsk stemning, som desuden er energivenligt.
I stueplan er der stor, klinkebelagt hall med indgang til spa-badeværelse og bryggers samt trappe til 1. sal, hvor man kommer ind i stor, lys stue/alrum i åben forbindelse med køkken og udgang til terrasse. Her er god spiseplads til 6 personer og dejlig sofa-afdeling med TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler. Det helt nye, velindrettede køkken med god arbejdsplads har keramiske kogeplader, ovn, stort køleskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. De 6 sovepladser fordeler sig på 1 meget stort soveværelse, ”havværelset”, med dobbeltseng og køjeseng samt et lidt mindre værelse, ”skovværelset”, med 2 enkeltsenge. Huset råder over 2 badeværelser – et skønt badeværelse med bruseniche, bidet og skabsarrangement på 1. sal og i stueplan et ligeledes nyt badeværelse med spabad og bruser samt gulvvarme. Desuden er der bryggers med vaskemaskine, tørretumbler, strygebrædt og strygejern i stueplan samt adgang til fryser i teknikrum. Internetadgang.
Her bor man i gåafstand til både bymidten og den børnevenlige sandstrand ved Ebeltoft Vig, hvor man kan nyde de smukke solnedgange over Mols Bjerge. Man er midt i områdets skønne natur og samtidig tæt på den atmosfærefyldte gamle bydel med de toppede brosten, gode indkøbsmuligheder og et væld af oplevelser og aktiviteter, hvad enten man er til strandliv, fiskeri, golf eller vandre- og cykelture.

Afstande

  Strand: 500 m
  Golf: 2 m
  Butikker: 700 m
  Restauranter: 1000 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Alkove
TV
Internet
Vaskemaskine
Tørretumbler
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Gulvvarme: Delvis

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Havemøbler
  Grund: Naturgrund/Anlagt have

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh95288
mh94695
mh9442