Destinationer
Kontakt
Favoritter
Husejer

Sommerhus på Djursland

Lej sommerhus på Djursland på dine præmisser

Sommerhus på Djursland

Lej sommerhus på Djursland med vores søgemaskine. Vi har samlet sommerhusene på Djursland fra både bureauerne og private her på siden, så du hurtigt og let kan finde det sommerhus på Djursland, der passer dig allerbedst.

Djursland med de bakkede Mols Bjerge, de vidtstrakte strande og de store grønne skove er en feriepakke lidt ud over det sædvanlige. Uanset hvor på Djursland I holder ferien, er I tæt på noget af det ypperste natur, vi har herhjemme. De græs- og lyngklædte Mols Bjerge byder på det ene mere spektakulære udsigtspunkt efter det andet. På toppen af de smukke bakker kan I skue langt ud over havet mod både øst og syd og Djurslands smukke skove, der strækker sig i mange retninger.

Mod syd finder I ferieperlen Ebeltoft med de snørklede og brostensbelagte gader og torve, og mod nord finder I naturskønne områder, fx Bønnerup Strand og Fjellerup Strand, som er placeret helt ud til kysten og omgivet af store skove.

Der er masser at give sig til på Djursland, og I kommer ikke tættere på den smukke natur end ved at holde ferien i et sommerhus på Djursland i vandkanten eller skovbrynet.

Der er sommerhuse på Djursland på for enhver smag. Der er et meget stort udvalg af sommerhuse på Djursland, og der er helt sikkert også et, der opfylder jeres krav og ønsker.

Der er få steder som Djursland, der kan tilbyde jer så smukke naturomgivelser og så hyggelige feriebyer i en skøn perlerække.

Hvis du lejer dit feriehus på Djursland med Campaya, er du sikret den bedste pris på markedet.

Vi samler ferieboligerne på Djursland på tværs af de mange forskellige udlejere og bureauer her på siden og lejer dem ud til præcis den samme pris, som udlejerne selv gør. Hele formålet er at gøre det så nemt som muligt for dig at finde den perfekte indkvarteringsløsning.

Campaya Sommerhusudlejning Djursland har mange års erfaring med at hjælpe danske og udenlandske feriegæster godt afsted. Når I tager i sommerhus Djursland, er der rigtig gode muligheder for at læne sig tilbage i sofaen eller i havestolen med en god kop kaffe eller en kold øl og nyde hinandens selskab. Her er der ingen sure pligter som tøjvask, rengøring og græsslåning.

Det eneste, I skal koncentrere jer om, er at få hygget godt og grundigt i hinandens selskab med brætspil ved spisebordet, sjove lege i haven og familiemiddage på terrassen. Sommerhus på Djursland er dansk hygge, når det er allerbedst.

Hvis I drømmer om at holde ferien omgivet af store skove og vidtstrakte blå vandmasser er der ikke mange steder, der er skønnere end Djursland.

Sommerhuse på Djursland med særlige kvaliteter

Få eksklusive tilbud, ferieinspiration og se nye sommerhuse før alle andre

Tilmeld dig for at modtage værdifuld information til din rejseplanlægning via e-mail

newsletter
Ved at registrere dig accepterer du vores vilkår og betingelse og noterer dig databeskyttelseserklæringen. Du modtager tilbud pr. email fra Campaya og kan til enhver tid afmelde dig igen.

Find hurtigt det perfekte sommerhus på Djursland

Bliv inspireret af relaterede destinationer til Djursland


Find det helt rigtige sommerhus på Djursland

I kan hurtigt og nemt skabe jer et overblik over indkvarteringsløsningerne fra de mange forskellige udlejere herunder, hvor alle sommerhuse på Djursland. Hvis I finder et sommerhus Djursland, som I gerne vil kigge nærmere på, klikker I bare på det, hvorefter I bliver sendt videre til en side med al information om det pågældende hus. Her kan I blandt meget andet blive klogere på, hvor langt der er til vandet, hvor mange senge og værelser huset rummer og meget, meget mere.

Det er let at leje en feriebolig på Djursland med vores søgemaskine. I klikker jer bare ind på det, vælger den ønskede periode og lejer huset.

Hvis I har brug for hjælp, sidder vores kundeservice klar ved telefonerne alle ugens dage. Vores kundeservicemedarbejdere kan hjælpe jer gennem hele bookingprocessen. De kan hjælpe jer med at finde en ferielejlighed på Djursland eller et sommerhus på Djursland, der opfylder alle jeres krav om beliggenhed, antal personer og meget mere.

Hvis I får brug for gode råd eller andet, når I er på ferie på Djursland, er I også meget velkomne til at kontakte os, så guider vi jer i den rigtige retning og finder en løsning.

Vi står selvfølgelig også til rådighed efter jeres ferie, hvis I måtte have spørgsmål. Vi gør kort sagt alt, hvad vi kan for at give jer den bedst mulige oplevelse. Hele vejen igennem processen.

Vi kan også hjælpe jer, hvis I har særlige ønsker. Vi har fx stor erfaring i at hjælpe private og virksomheder med at langtidsleje sommerhus Djursland, ligesom vi kan hjælpe jer med at opfylde jeres særlige ønsker og behov.

Vi kan finde dét sommerhus Djursland eller tæt ved, der passer jer allerbedst. Hvis I er en lille smule fleksible, når det kommer til beliggenheden, vil det i langt de fleste tilfælde være muligt for os at finde et feriehus på Djursland, der til fulde lever op til jeres forhåbninger. Der er altså ingenting til hinder for, at I kan få lige præcis den ferie, som I har drømt om.

Campaya Sommerhusudlejning Djursland har mange års erfaring

Hos Campaya Sommerhusudlejning Djursland har vi gennem en lang årrække hjulpet mange tusinde gæster med at finde den perfekte indkvartering.

Vi er en danskejet virksomhed, som har som sin udtalte ambition at give vores gæster den bedst mulige oplevelse og service. Både digitalt, når I bruger vores søgemaskine og finder det perfekte sommerhus på Djursland, og når I snakker med os i telefonen.

I kan trygt og roligt bestille jeres ønskede sommerhus på Djursland i vores sikre digitale reservationssystem.

Når I har gennemført jeres betaling, modtager I umiddelbart efter de nødvendige papirer, og vi har i det hele taget forsøgt at gøre bookingprocessen så simpel og tryg som overhovedet muligt.

Det er også en af grundene til, at vi kontinuerligt ligger blandt de bedst vurderede bureauer på Trustpilot, ligesom vores kunder vurderer os rigtig højt i både Googles og Facebooks anmeldelser.

I er med andre ord sikret et højt serviceniveau og en tryg oplevelse, når I booker på Campaya.dk.

Saml på skønne minder på Djursland

Langt de fleste danskere har masser af minder fra barndommens, ungdommens og voksenlivets hyggelige rejser og ture med familien og vennerne.

Sommerhuset på Djursland kan noget helt særligt sammenlignet med andre rejseformer. Her er nærhed og hjemlighed, og samtidig træder I ind i en stemningsfuld antidagligdag, hvor den vigtigste opgave i løbet af dagen er at finde ud af, hvordan I kan hygge jer allermest.

For nogle handler turen i sommerhus på Djursland om at spille spil, have hyggelige snakke, læse bøger, spille kongespil i haven eller tage på tur ud i den omkringliggende natur.

For andre danner det rammen om nogle skønne dage, hvor I tager på daglige ture ud til de nærliggende seværdigheder, attraktioner og langt ud i den skønne natur. Det er helt op til jer, hvordan jeres ferie skal holdes.

I alle tilfælde er I garanteret nogle rammer, hvor I både har masser af hjemlig hygge, tid til hinanden og mulighed for at få en masse sjove oplevelser med hinanden eller bare at komme lidt væk fra hverdagens trummerum.

Sommerhusudlejning på Djursland

Campaya Sommerhusudlejning Djursland er en digital virksomhed med lokal tilstedeværelse i hele landet. Når I lejer et sommerhus på Djursland gennem os, lejer I det fra en af vores mange partnere, som er forankret i det lokale.

Det betyder, at I har en sparringspartner i lokalområdet, og I henter og afleverer fx nemt jeres nøgle ved en af vores lokale samarbejdspartnere. Det fremgår mere præcis af de rejsedokumenter, I modtager, når I har booket.

På den måde får I både det fulde overblik over ferieboligerne på Djursland, ligesom I får den lokalforankrede service og imødekommenhed hos vores mange lokale samarbejdspartnere.

Sommerhus på Djursland for enhver smag

Der findes sommerhuse på Djursland og omegn for enhver smag. I har mulighed for at leje et sommerhus på Djursland last minute, når I kommer tæt på den ønskede afrejsedato. Vi har også et stort antal sommerhuse på Djursland til 10 personer eller 12 personer til den udvidede familieferie. I kan bruge vores søgemaskine herunder til let at finde det sommerhus på Djursland, der passer jer bedst. I har mulighed for at præcisere, hvor meget jeres sommerhus på Djursland må koste, hvilken periode I skal bruge sommerhuset på Djursland i, hvor mange personer der skal være plads til, antal sengepladser, afstand til strand og by og meget mere.

Hvis der ikke er et sommerhus Djursland, som passer helt præcist til jeres ønsker, kan det være en god idé at søge i et af områderne tæt ved Djursland. På den måde vil I i mange tilfælde kunne finde et sommerhus på Djursland, som lever op til jeres ønsker.

I kan også bruge kortfunktionen til at trække jer rundt i området og se, hvor de forskellige indkvarteringsløsninger ligger. Det er en smart måde at blive inspireret på, og samtidig kan I på den måde let finde en feriebolig på Djursland, som ligger tæt på det, I ønsker.

Nogle vil nemlig helst opholde sig midt i naturen, mens det for andre er vigtigere at være tæt på by og oplevelsesmuligheder. Den slags kan I helt selv definere i søgemaskinen, så I finder den indkvarteringsløsning, som passer bedst til jeres ønsker.

Sommerhus på Djursland til leje hele året

Det er populært som aldrig før at leje en feriebolig på Djursland. Ikke bare i sommermånederne, der er også rigtig stor efterspørgsel på sommerhuse på Djursland til leje i årets øvrige ferieperioder.

Når I kommer tæt på jeres ønskede afrejsedato, er det også muligt at leje et sommerhus Djursland i kortere perioder, fx henover en weekend.

Sommerhuse på Djursland, der ikke er lejet ud, kan nemlig i mange tilfælde bookes i kortere perioder, når I er tæt på afrejsedatoen. På den måde tjener ejerne et beløb, selvom det pågældende hus ikke bliver udlejet en hel uge. Det er en oplagt måde at få en lille miniferie på Djursland på, hvis I lejer et last minute sommerhus på Djursland i en kortere periode.

Få en minderig tur til Djursland

For mange er barndommens ferier noget af det, der træder tydeligst frem i erindringen. De varme sommeraftener med sjov i haven til langt ud på aftenen, pandekagebagning i køkkenet og mad over bål. Yatzy, ludo, kortspil, Bezzerwizzer.

Alt det og meget mere er oplevelser, der brænder sig fast i ethvert barnesind og er noget, som I sammen og hver for sig kan tænke tilbage på i mange år og i nogle tilfælde for altid. Der er ikke noget, der knytter folk sammen som oplevelser, og et feriehus på Djursland er den perfekte ramme om en masse hyggelige oplevelser i familiens skød. Hvis du selv tænker tilbage, har du så ikke et særligt minde fra en ferietur, der står knivskarpt i din erindring?

Hvis du leder efter et sommerhus andre steder i landet, kan du besøge vores side med alle vores muligheder indenfor sommerhusudlejning her.

Ofte stillede spørgsmål om sommerhuse på Djursland

 • ✔️ Hvor mange sommerhuse på Djursland har Campaya?

  Campaya udlejer næsten 2000 sommerhuse på Djursland på vores portal fra både bureauer og private.

  Lej sommerhus på Djursland lige her.

 • 💡 Hvad koster et sommerhus på Djursland?

  De fleste sommerhuse på Djursland koster 3000-7000 kroner pr. uge afhængig af lejetidspunktet. Og i højsæsonen er gennemsnitspriserne lidt højere.

  Se alle vores sommerhuse på Djursland her.

 • 🏖️ Hvor mange sommerhuse på Djursland har havudsigt?

  Langt de fleste sommerhuse på Djursland ligger ved kysten.

  Godt 300 af vores sommerhuse på Djursland ligger mindre end 100 meter fra havet. Se dem her.

 • ☀️ Hvor mange ledige sommerhuse på Djursland er der i uge 29 og 30?

  Det afhænger af, hvornår du booker 😊
  Hvis du er ude i god tid først på året eller i efteråret året før, er der et stort udvalg at vælge mellem.

  I højsæsonen er langt de fleste sommerhuse på Djursland udsolgte, så det er typisk vanskeligt at finde et ledigt sommerhus på Djursland i uge 29 og uge 30, hvis sommeren har meldt sig.

  Se vores mere end 2000 sommerhuse på Djursland her.