Sommerhus mh92697

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 6 Badeværelser

Denne fine villa i Tavarnelle val di Pesa med privat swimmingpool og aircondition er udstyret med alle bekvemmeligheder. Ejendommen er særdeles velegnet til solferier med familie og/eller venner. Nyd smukke gåture gennem de attraktive omgivelser og besøg de hyggelige restauranter for at få et indblik i det verdensberømte italienske køkken. Et besøg i kunstbyen Firenze er også muligt, hvis du har en bil til din rådighed. Du behøver dog ikke at forlade terrænet for en dejlig ferie. Slap af i spabadet og tag en afkølende dukkert i den private swimmingpool. Haven er indrettet med flotte havemøbler og du kan tænde grillen til en hyggelig aften. Airconditionen sørger for den nødvendige køling indendørs.

Afstande

  Restauranter: 0.45 km

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
2 Enkeltsenge
5 Dobbeltsenge
6 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Bruser
Fitnessrum
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(sofahjørne), køkken-alrum(kogeplade, ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab, håndvask), klimaanlæg)

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(enkeltseng, enkeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet), klimaanlæg)

På 2. etage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet), klimaanlæg)

Kælderetage: (Stue(sofahjørne), spisestue(spisebord), køkken-alrum(kogeplade, ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab, håndvask), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet), fitnessrum(fitnessapparater), klimaanlæg)

tørretumbler, Bubble bath, vaskemaskine, terrasse, have, havemøbler, solstole, grill, parkering, Parasol, swimmingpool(privat, udendørs, 5 x 3 m., opened from May upto and including Oct)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh71710
mh71709
mh71708
nsitc211
nsitc224
nsitc315