Penthouse mh92574

  • Penthouse
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

**Covid19-særmeddelelse: **

Vi ved, at den nuværende situation skaber mange tvivl i de kommende måneder, og det er derfor, vi har tilpasset vores afbestillingspolitik, så den er mere fleksibel. Du kan annullere gratis op til en måned før ankomst uanset årsag, inden for de næste 30 dage, hvis du ikke kunne komme på grund af covid-restriktioner, kan du omlægge dit ophold i de kommende 18 måneder i en af ​​vores ejendomme.

På den anden side har vi defineret en specifik rengøringsprotokol til grundig rengøring og desinficering af vores hjem med et specialiseret rengøringsfirma.

************************************************** ******************************

Du vil falde i svime over den fantastiske havudsigt fra det øjeblik, du ankommer til denne duplex ved stranden i Calpe. Tre separate balkoner har udsigt over en smuk kyststrækning, med det gyldne sand på La Fossa-stranden og Calpe-klippen spredt ud foran dig.

Sammen med en solrig stue/spisestue og 2 komfortable soveværelser kommer denne lyse duplex med Wi-Fi, privat parkering og Airco. Ikke at du virkelig har brug for en bil - alt i lokalområdet er inden for gåafstand, inklusive butikker, barer og restauranter.

Beliggende i det eksklusive "Topacio IV"-bolig, får du også adgang til en fælles pool og en børnepool samt direkte adgang til stranden.

Indendørs: I stueetagen føles en moderne stue/spisestue lyst og rummelig med kølige hvide fliser og masser af naturligt lys. En polstret sofa tilbyder et behageligt sted at slappe af, mens den nærliggende spiseplads har et træbord med plads til seks. Fra dette åbne opholdsrum åbner glasskydedøre ud til hovedterrassen.

I nærheden kommer lejlighedens kompakte køkken med kogeplader, ovn, mikroovn, opvaskemaskine og kaffemaskine, med vigtige spisekammerartikler til rådighed til at lave hurtige måltider. Stueetagen har også et badeværelse med stand up bruser og et soveværelse med 2 enkeltsenge.

På første sal kommer det stilfulde soveværelse med dobbeltseng med drømmende havudsigt, smukt indrammet gennem store balkondøre. Dette soveværelse har adgang til et fuldt flisebelagt badeværelse med bruser/karbad.

Udendørs: Fra det øjeblik du ankommer, vil du øjeblikkeligt blive tiltrukket af lejlighedens altaner, hvor en fantastisk havudsigt venter. Faktisk er det sandsynligt, at du vil bruge det meste af din tid på stueetagens smukke hovedterrasse.

Med polstrede stole og et udendørs spisebord kan du nyde en doven morgenmad, mens du ser bølgerne slå mod kysten. Nyd et sted at solbade om eftermiddagen, og hæld derefter en afkølet kande sangria lige i tide til solnedgang.

Du kan også nyde havudsigten fra yderligere to altaner, der ligger ud for lejlighedens soveværelser.

Området omkring: Med en fantastisk beliggenhed lige ved siden af ​​La Fossa-stranden, kan du være tilfreds med at tilbringe hele din ferie udstrakt ved havet. Og med lokale butikker, supermarkeder og restauranter en kort gåtur væk, er alt, hvad der er nødvendigt for en let luftig ferie tæt ved hånden.

Calpes bymidte ligger også kun 5 minutters kørsel derfra. Sammen med et fantastisk shoppingdistrikt er Calpes gamle bydel med mure et besøg værd for at vandre blandt dens historiske spanske arkitektur, herunder en smuk kirke fra det 15. århundrede.

For en spektakulær udsigt over Calpe, vandre eller klatre til toppen af ​​Peñón de Ifac. Blot 10 minutter i bil rejser denne "Gibraltar-lignende" klippeflade sig 332 m over Middelhavet, og den er også hjemsted for en række dyreliv og sjældne lokale planter.

Faciliteter og serviceydelser med et pristillæg:

ekstra seng
barneseng / barneseng (på forespørgsel)

Nº Licencia Turístico: AT-473225-A

Afstande

  Strand: 25 m
  Lufthavn: 100 km
  Butikker: 5 km
  Restauranter: 2 km
  Vand: 25 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
4 Madrasser
A/C
Elevator
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Badekar
Strygejern
Strygebræt
Trådløst
Biologisk toilet
  Feriebolig: Penthouse

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Ovn
Tekøkken

Faciliteter - udendørs

Balkon
Fælles pool
Privat parkering
Udendørs pool
Åben terrasse
Børnepool
Parkering

Tilgængelighed

Børnevenligt
Husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt
Turistlicens: AT-453293-A

Lignende boliger

mh92573
mh92571
mh92567
nsebi175
nsebi291
nsebi369