Sommerhus mh92382

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Ældre, totalmoderniseret og ualmindelig rummeligt feriehus i 2 plan beliggende på skøn, opvokset naturgrund i eftertragtet område i det nordlige Ebeltoft og bare 250 meter fra den børnevenlige sandstrand ud til Ebeltoft Vig. Huset er omgivet af dejlig træterrasse med havemøbler, liggestole, parasol og grill, og fra stue på 1. sal har man udgang til stor, skøn, vestvendt udsigtsaltan. På den kæmpestore, østvendte træterrasse er der foruden en pragtfuld vildmarksbad til 6 personer både sauna og udendørs bruser. Et helt usædvanligt velbeliggende og lækkert hus.
I stueplan finder man stort, lyst alrum i åben forbindelse med køkken, med god spiseafdeling til 8 personer og udgang til terrasse. Det helt nye, velindrettede køkken med god arbejdsplads har keramiske kogeplader, ovn, køle-/fryseskab og opvaskemaskine. I forlængelse af alrummet og adskilt af glasparti med dør ligger det store multirum med bl.a. billardbord og dartspil. Herfra går en vindeltrappe op til 1. sal med skøn opholdsstue med havudsigt og udgang til altan, mageligt sofamøblement, TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler samt radio. Husets 8 sovepladser fordeler sig på 4 hyggelige, lyse soveværelser med dobbeltseng - 2 i stueplan og 2 på 1. sal, heraf det ene med egen altan. Huset råder over 2 badeværelser - et lækkert, nyt badeværelse med bruseniche på 1. sal, og i stueplan et lidt mindre, ligeledes nyt badeværelse med bruseniche, vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i begge vådrum. Internetadgang.
Her bor man i gåafstand til både bymidten og den børnevenlige sandstrand ved Ebeltoft Vig, hvor man kan nyde de smukke solnedgange over Mols Bjerge. Man er midt i områdets skønne natur og samtidig tæt på den atmosfærefyldte gamle bydel med de toppede brosten, gode indkøbsmuligheder og et væld af oplevelser og aktiviteter, hvad enten man er til strandliv, fiskeri, golf eller vandre- og cykelture.

Afstande

  Strand: 250 m
  Golf: 2 m
  Butikker: 1 m
  Restauranter: 2 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
Radio
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Tørretumbler
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
  Grund: Naturgrund

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh82339
mh80750
mh78482
mh92449
mh92940
mh9442