Ferielejlighed mh89354

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Denne feriebolig er speciel. overnatning i en gammel togvogn midt i naturen. Lejlighederne kopierer vognene fra det tog, der skulle bygge bro over Jerez-Almargen-jernbanen i det 19. århundrede, men som aldrig blev kørt. Hver bil måler 55 kvadratmeter og har to soveværelser, et badeværelse, en stue/spisestue og en lille overdækket terrasse. Komplekset har også en sæsonåben udendørs saltvandspool, cykeludlejning i nærheden med 25 % rabat og en gammel ombygget togstation med reception og restaurant. VÍa Verde de la Sierra, hvis rute aldrig er blevet passeret af et tog, løber 36 kilometer ved foden af den Iberiske Halvøs sydligste bjergkæder mellem byerne Olvera og Puerto Serrano i Cadiz og ind imellem Coripe i Sevilla. Det naturlige landskab langs Vía Verde mellem oplyste tunneler og viadukter er hovedsageligt domineret af indflydelsen fra Guadalete, Guadalporcún og i den højeste del af floderne Guadalmanil. Gå gennem steder så spektakulære som Peñón de Zaframagón, det største gribbereservat i Andalusien og et af de mest folkerige i Europa. Via Verde de la Sierra er en turist og miljømæssig ressource af stor værdi, der gør det muligt for besøgende at se den rigdom af kultur- og naturarv af de områder, hvorigennem han rejser og nyde en bred vifte af sportsgrene, uddannelse, til at ofre turisme og miljøaktiviteter.Detaljer: WiFi, forbrugsbaserede energiomkostninger, sengelinned, håndklæder, slutrengøring, velkomstpakke for mobilitet:Ikke egnet til personer med nedsat mobilitet

Afstande

  Lufthavn: 111 km
  Restauranter: 1 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
Radio
TV
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
  Feriebolig: Ferielejlighed
Stueetage: (stue / spisestue(Fjernsyn, radio), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser))

eat-in kitchen(elkedel, kaffemaskine, mikrobølgeovn, køle-fryseskab), spisebord, kogeplade(Komfur med tre kogeplader, glaskeramisk), køleskab, varme(elektrisk), terrasse, havemøbler, parkering, parking lot(public), barnestol, baby crib(paid)

Faciliteter - køkken

Mikroovn
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej
Turistlicens: A/CA/00188

Lignende boliger

mh89353
mh89352
mh89351
nseac431
nseac432
nseac433