Ferielejlighed mh8345

  • Ferielejlighed
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Gudhjem Feriepark. Hyggelige feriehuse for 4-5 personer

Gudhjem Feriepark består af hyggelige feriehuse med en særdeles god beliggenhed - tæt på centrum i Gudhjem, klipperne, stranden og havet.

Pool, legeland og hoppepude

Børnene vil helt sikkert give dig et ekstra plus i karakterbogen, hvis du vælger Gudhjem Feriepark. Nyd den smukke udsigt over Østersøen, mens børnene hygger sig på legepladsen eller hoppepuden... og bliv ikke overrasket, hvis ungerne får dig lokket med til en skøn omgang vandleg i den store swimmingpool (opvarmet i perioden 01.06 - 31.08).

På en forårs- eller efterårsdag har du også mulighed for en badetur. Som gæst på Gudhjem Feriepark har du nemlig i år 2023 gratis adgang til den nærliggende Gudhjem Svømmehal, som byder på både vipper, vandrutsjebane og 25 meter bassin.

Nyd sol over Gudhjem i første parket

I Gudhjem Feriepark kan du nyde sol over Gudhjem i første parket. Her bor du og din familie i charmerende ferieboliger smukt beliggende på en skråning – nogle med udsigt til Østersøen. Herfra har I kun få minutters gang til stranden, og havnen ligger kun en 10 minutters hyggelig gåtur væk.

I sommermånederne kan I bade og sole jer ved den store udendørs swimmingpool. ALLE gæster har desuden fri adgang til Gudhjem Svømmehal i deres offentlige åbningstid. Derudover har ferieparken legeplads med hoppepude til stor glæde for børnene.

Idylliske Gudhjem

Gudhjem er utrolig charmerende med sine stejle og snoede gader, velholdte bindingsværkshuse og de mange røgeriskorstene. Gudhjem er med sin beliggenhed ned ad en stejl klippeskrænt en af Danmarks mest specielle byer - og det er ikke bare beliggenheden som minder om sydlige himmelstrøg. På havnen er stemningen også sydlandsk - og i haverne vokser figen- og morbærtræer. Ved aftentid kan du se det specielle "Gudhjem-lys", når solen går ned bag klipperne. Gudhjem-lyset har i århundreder tiltrukket kunstmalere fra hele verden, som har forsøgt at indfange havets og himlens specielle farver. Et gammelt ordsprog siger, at Gudhjem er skabt af samme grundstof som drømme - og efter en ferie i Gudhjem, ved du hvorfor.

Området i og omkring Gudhjem er ideelt til korte eller længere gåture ad de mange stier i såvel skov som langs den flotte kyststrækning. I Gudhjem er der et godt udvalg af restauranter, cafeer og ishuse. Derudover finder I minigolf og det spændende Oluf Høst Museum.

Sejl til enestående Christiansø fra Gudhjem

Fra Gudhjem Havn er der dagligt afgang til den helt unikke og historiske klippeø Christiansø, hvor alt fra bygninger til dyrelivet er fredet. Sejlturen til Christiansø tager ca. 55 min.

Afstande

  Butikker: 50 m
  Restauranter: 300 m
  Vand: 300 m

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Badeværelser
Radio
TV
Internet
Sauna
Indendørs pool
  Feriebolig: Ferielejlighed

1 Opholdsstue: (1O), radio, tv
2 Soveværelser: (2S)+(2S)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Wc, bruseniche

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh8344
mh8343
mh83018
mh84268
mh8933
mh96607