Landsbyhus mh83018

  • Landsbyhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Den hyggelige stueetage i et stort hus midt i Gudhjem. Bygningen husede historisk en søndagsskole for en baptistkirke samt en frisør, blandt andet i sin lange levetid i byen. Det rummer meget varme og dansk hygge. Huset er fyldt med kunst, vi elsker - læs videre nedenfor for mere information! Dette er vores hjem det meste af året og er første gang, vi kan skabe vores eget sted, så vi håber, du elsker det lige så meget som vi gør.
Rummet inkluderet i lejen er to separate soveværelser (Dame Salon og Herre Salon) med to enkeltsenge i hver, en stor stue i åbent plan og spisestue med potentiale for yderligere soveplads til to på sovesofaen, et stort køkken og et brusebad.
Også i lejen i en lille græshave bag på huset til udendørs spisning og tilbringe tid udenfor.
I stuen er der et spisebord til 6 - 8 personer samt en stor sofa og læsestole. Fjernsynet er udstyret med en Google Chromecast, så gæsterne kan se direkte fra deres egne enheder. Der er en Bluetooth-radio til at lytte til musik.
Køkkenet er veludstyret med essentielt udstyr og inkluderer alt køkkengrej og fade. Bemærk, at der ikke er nogen fryser. Der er opvaskemaskine, ovn og komfur med masser af lagerplads.
Brusebadet er lille, men funktionelt med toilet, håndvask og vådrumsbruser.
Nogle yderligere bemærkninger at være opmærksomme på, som vi synes gør huset ekstra specielt:
- vi bor på første sal under dit ophold. Det er et gammelt hus, så du vil sandsynligvis høre vores fodspor, når vi er hjemme. Det eneste delte rum er gangen mod bagsiden af ​​huset, hvor vores indgang og privat bad er. Se figuren, der viser husets layout (det er ikke tegnet i målestok).
- såvel som de to, der bor her, er der også vores kat, Mao. Det er fuldt ud muligt at lukke lejen helt fra ham, hvis du vil - hvis du lader dørene være åbne, vil du højst sandsynligt have en lille furry besøgende! Han elsker omgange og nogle gnider (men ikke for mange ...), og du vil sandsynligvis høre ham løbe rundt ovenpå fra tid til anden. Giv ham ikke mad, han får masser af godbidder fra os.
- Fordi dette er Maos hjem det meste af året, mens alt bliver gjort for at fjerne al hans pels, er det muligvis ikke egnet til mennesker med svær allergi.
- der vil være en lille bog tilbage i huset med mere information om dit ophold i huset - noget af kunsten er til salg, så hvis et stykke fanger din interesse, er der potentiale til at købe en smuk souvenir fra din ferie på Solskinsøen

Afstande

  Strand: 2 km
  Butikker: 0.5 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
4 Enkeltsenge
1 Badeværelser
1 Sovesofa
1 Barneseng
105 Størrelse m2
Møbleret
Radio
TV
Internet
Opvarmet
Bruser
Barneseng
Brændeovn
Fladskærms TV
Trådløst
  Feriebolig: Landsbyhus
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Toastmaskine
Kaffemaskine
Kedel
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Privat have
Havemøbler
Parkering på gaden
  Grund: Åben naturgrund
  Have: Privat have

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
Udlejes kun til ferieophold
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Priser per uge

30. jun 2021 - 4. sep 2021 DKK 9000
30. jun 2022 - 4. sep 2022 DKK 9000
30. jun 2023 - 4. sep 2023 DKK 9000

Pris fra Kr. 9000 Kr. 9000

Lignende boliger

mh81821
mh81630
mh77732
mh8343
mh8344
mh8345