Ferielejlighed mh81991

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Alcossebre strækker sig fra bjergene Irta og Murs, en stor alluvial esplanade spredes, indtil den når havet og dets strande. Kvalitetsindkvartering og fremragende strande, som tilføjes et storslået udbud af restauranter, har placeret dette rum som et privilegeret turistmål, højt værdsat af besøgende, og hvor det er muligt at nyde udendørs aktiviteter på samme tid.
og resten af ​​en ferie.

Alcossebre er i dag et af de mest indbydende steder på Castellón-kysten, skønheden i omgivelserne, omgivet af beskyttede naturlandskaber, strande og bugter med fint sand og en omhyggelig byplanlægning, der ikke giver plads til overbelægning, gør Alcossebre til et perfekt destination for dem, der søger et roligt feriested med varierede rum at nyde.

Hvis vi leder efter natur, en kort afstand fra Alcossebre kan vi nyde naturparkerne Prat de Cabanes-Torreblanca, Columbretes-øerne, Las Palmas-ørkenen, Penyagolosa-massivet, Sierra de Espadán ... eller den underjordiske flod af Vall d 'Uxó.


Hvis vores interesse er mere kulturel eller rekreativ, kan vi besøge kystbyerne Peñíscola, Oropesa del Mar og Benicassim eller inde i landet byer som Morella, Sant Mateu og Vilafamés.

Naturparken Serra d'Irta er sammen med D'Irta Marine Reserve et beskyttet område på 12.000 hektar beliggende nord for Alcossebre.

Dens flora er et halvtørre område med middelhavsklima. Fyrlundene lever i dialog med palmehjerte, rosmarin og fenoll. Det kalkholdige hvide klippesubstrat gør kysten spektakulær med klipper, der veksler med små bugter.

Parken ligger nord for det valencianske samfund, mellem byerne Peñíscola, Santa Magdalena de Pulpis, Alcalà de Xivert og Alcossebre.

Det repræsenterer et af de sidste ubebygde kystbjerge på Middelhavskysten og udgør et af de smukkeste landskaber på Valencias kyst. Dens maksimale højde er 572 m ved Campanilles-toppen, og dens stejle skråninger ned forsigtigt mod havet, hvor der langs 12 km kystlinje, næsten uændret, er adskillige klipper og bugter.

Ved sin base, kontinuerligt eroderet af kraften fra vandet, dannes huler, huler og klipper, der udgør levestedet for forskellige havfugle (måger og skarver), der har deres siddepinde her.

Apt 99 m2 i centrum af Alcossebre, 3 min fra Carregador-stranden og promenaden, tæt på alle butikker og fritidsaktiviteter. terrasse (5 m²), stor stue, separat køkken udstyret til 6 personer, mikroovn, køleskab med fryser, ovn, kaffemaskine, brødrister, strygejern og strygebræt. Meget lys og frisk med god luftcirkulation og loftsventilator, 3 soveværelser, 1 med en køjeseng, 1 med en dobbeltseng, 1 med 2 enkeltsenge, 1 badeværelse.
Gå ned ad Santa Lucia-gaden (2 minutter fra lejligheden) er Plaza Vista Alegre med butikker, promenade, isbarer, restauranter, tapasbar, alt sammen i et fodgængermiljø i nærheden af ​​informations- og turistkontoret med alle animationerne somre , tyre under skytshelgensfestlighederne, koncentrationen af ​​Harleys i september og legene til børn, vippe, dukker osv ... i hele sommersæsonen.

Afstande

  Strand: 50 m
  Lufthavn: 15 km
  Butikker: 10 m
  Restauranter: 10 m
  Vand: 100 m
  Bank: 500 m
  Posthus: 200 m
  Bus: 500 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
2 Etage nr.
3 Rum
1 Sovesofa
90 Størrelse m2
Møbleret
TV
Vaskemaskine
Badekar
Strygejern
Strygebræt
Loftsventilator
Spanske kanaler
  Feriebolig: Ferielejlighed

Faciliteter - køkken

Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn
Blender
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Balkon
Terrasse
Terrassemøbler
Åben terrasse

Tilgængelighed

Ungdomsgrupper ikke tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Strand

Sandstrand
Strandpromenade
Strandrestauranter
Udlejning af solsenge
Bådudlejning
  Vand type: Hav
Turistlicens: VT-40199-CS

Lignende boliger

mh80470
mh80047
mh80020