Sommerhus mh81528

  • Sommerhus
  • Ja
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Dette særlige sommerhus i Blåvand ligger i de smukkeste omgivelser, med en enestående udsigt over den store åbne hede. Af og til kan man endda være heldig at se store flokke af kronvildt! Stilen i sommerhuset er særdeles gennemført fra ende til anden med materialer af høj kvalitet.
Så er I til luksus, så er dette hus en oplagt mulighed for at få den lækreste ferie, hvor der både er stor jacuzzi på terrassen, 3 luksus badeværelser, sauna, infrarød sauna, dampbad med mosaikbænk og aktivitetsrum med poolbord, dart og PlayStation. Så frygt ej for at hverken børn eller voksne vil komme til at kede sig.
Terrassen er indrettet med loungesæt, hvor I kan læne jer tilbage med et glas rosévin og nyde udsigten og tilværelsen. På begge terrasser er der store spiseborde, så hele familien kan rykke måltiderne udenfor, når vejret tillader det. Desuden er der monteret en stor markise, terrassevarmere og Sonos musik, så aftnerne ude forlænges betydeligt.
Beliggenheden er bestemt ikke til at tage fejl af. Sommerhuset ligger i gåafstand til både Blåvand by, Blåvand Fyr og ikke mindst stranden. Den smukke natur lægger op til lange gåture igennem det uberørte landskab, hvor man kan opleve de smukkeste solnedgange ved Danmarks vestligste punkt – Blåvand fyr. Sommerhuset er i øvrigt en del af et fællesareal på 72960 m².
Husets indretning er især velegnet, hvis man rejser flere familier sammen, da huset er delt op i 3 afdelinger. I alt er der 5 soveværelser, hvor de 4 er indrettet med komfortable dobbeltsenge i ekstra længde (210x180 cm) og alle godt med skabsplads. Det 5. soveværelse er med 2 lækre enkelte senge sammensat til en dobbeltseng (200x180 cm). Det flotte køkken har plads til alle, med bl.a. side-by-side køl/frys, stort vinkøleskab, 2 ovne, varmeskuffe og med en udsigt til alle sider. Stuen har hybridpejs, elekt. lænestol og en stor komfortabel sofa. Feriehuset byder også på en stor entré med vaskemaskiner og tørretumbler samt rigtig god plads til sko og overtøj. En anden vigtig del at pointere ved sommerhuset er, at det er handicapvenligt. Det vil sige, at man let kan komme rundt i huset med kørestol og lignende. Der er skydedøre til det ene soveværelse og badeværelset er indrettet, så man nemt, med kørestol, kan komme i bad og køre ind under håndvasken. Der er dusch toilet og direkte udgang til terrassen. OBS: Ankomst/afrejse er derfor kun muligt fredag (eller hverdage), hvis Varde Kommune skal bringe/afhente hjælpemidler.
Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt. Huset er energimærke A og der er også ladestik til din elbil.

Afstande

  Strand: 1500 m
  Butikker: 1100 m
  Restauranter: 1100 m
  Vand: 1500 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Enkeltsenge
4 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
200 Størrelse m2
DVD
Radio
TV
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Sauna
Børnehøjstol
Barneseng
Strygejern
Strygebræt
Tørretumbler
Tyske kanaler
Trådløst
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Over alt
  Feriebolig: Ja
  Spillekonsol: Playstation 4

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Mikroovn
Kedel
Kogeplade
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Solsenge
Udendørs spa
  Grund: Naturgrund

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Tilgængelighed - Kørestolsbrugere

Kørestolsvenligt

Lignende boliger

mh81527
mh81522
mh81521
mh81531
mh82095
mh82175