Ferielejlighed mh80470

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Alcossebre er i dag et af de mest indbydende steder på Castellón-kysten, skønheden i omgivelserne, omgivet af beskyttede naturlandskaber, strande og bugter med fint sand og en omhyggelig byplanlægning, der ikke giver plads til overbelægning, gør Alcossebre til et perfekt destination for dem, der søger et roligt feriested med varierede rum at nyde.

Hvis vi leder efter natur, en kort afstand fra Alcossebre kan vi nyde naturparkerne Prat de Cabanes-Torreblanca, Columbretes-øerne, Las Palmas-ørkenen, Penyagolosa-massivet, Sierra de Espadán ... eller den underjordiske flod af Vall d 'Uxó.
Hvis vores interesse er mere kulturel eller rekreativ, kan vi besøge kystbyerne Peñíscola, Oropesa del Mar og Benicassim eller inde i landet byer som Morella, Sant Mateu og Vilafamés.

Naturparken Serra d'Irta er sammen med D'Irta Marine Reserve et beskyttet område på 12.000 hektar beliggende nord for Alcossebre.
Dens flora er et halvtørre område med middelhavsklima. Fyrlundene lever i dialog med palmehjerte, rosmarin og fenoll. Det kalkholdige hvide klippesubstrat gør kysten spektakulær med klipper, der veksler med små bugter.
Parken ligger nord for det valencianske samfund, mellem byerne Peñíscola, Santa Magdalena de Pulpis, Alcalà de Xivert og Alcossebre.

Det repræsenterer et af de sidste ubebygde kystbjerge på Middelhavskysten og udgør et af de smukkeste landskaber på Valencias kyst. Dens maksimale højde er 572 m ved Campanilles-toppen, og dens stejle skråninger ned forsigtigt mod havet, hvor der langs 12 km kystlinje, næsten uændret, er adskillige klipper og bugter. Ved sin base, kontinuerligt eroderet af kraften fra vandet, dannes huler, huler og klipper, der udgør levestedet for forskellige havfugle (måger og skarver), der har deres siddepinde her.

I centrum af byen, 2 minutter fra Consum supermarked, 3 minutter fra Cargador strand, Neptuno La Ermita Alcossebre Building, 80 m2 lejlighed med 2 soveværelser, fuldt udstyret og lukket køkken, spisestue og stor altan. Fælles pool, aircondition i alle rum og i stuen, parkering.

Afstande

  Strand: 200 m
  Butikker: 100 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
2 Etage nr.
2 Rum
1 Sovesofa
92 Størrelse m2
A/C
Møbleret
Elevator
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Badekar
Strygejern
Dørtelefon
Franske kanaler
Spanske kanaler
Solarium
  Feriebolig: Ferielejlighed

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Ovn
Blender
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Balkon
Privat pool
Terrasse
Soltag
Privat parkering
Åben terrasse

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Strand

Sandstrand
Stenet
Småsten
Strandpromenade
Strandrestauranter
Strandbarer
Udlejning af solsenge
Bådudlejning
Beachvolley
  Vand type: Hav

Natteliv

Barer
Diskoteker
Restauranter
Livemusik
Pubber

Vandsport

Sejlads
Dykning
Turistlicens: VT-40074-CS

Lignende boliger

mh80047
mh80020
mh43091
mh81991