Ferielejlighed mh80468

  • Ferielejlighed
  • 8 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Alcossebre strækker sig fra bjergene Irta og Murs, en stor alluvial esplanade spredes, indtil den når havet og dets strande. Kvalitetsindkvartering og fremragende strande, som tilføjes et storslået udbud af restauranter, har placeret dette rum som et privilegeret turistmål, højt værdsat af besøgende, og hvor det er muligt at nyde udendørs aktiviteter på samme tid.
og resten af ​​en ferie.

Alcossebre er i dag et af de mest indbydende steder på Castellón-kysten, skønheden i omgivelserne, omgivet af beskyttede naturlandskaber, strande og bugter af fint sand og en omhyggelig byplanlægning, der ikke giver plads til overbelægning, gør Alcossebre til et perfekt destination for dem, der leder efter et roligt feriested med varierede rum at nyde.

Hvis vi leder efter natur, en kort afstand fra Alcossebre kan vi nyde naturparkerne Prat de Cabanes-Torreblanca, Columbretes-øerne, Las Palmas-ørkenen, Penyagolosa-massivet, Sierra de Espadán ... eller den underjordiske flod af Vall d 'Uxó.


Hvis vores interesse er mere kulturel eller rekreativ, kan vi besøge kystbyerne Peñíscola, Oropesa del Mar og Benicassim eller inde i landet byer som Morella, Sant Mateu og Vilafamés.

Naturparken Serra d'Irta er sammen med D'Irta Marine Reserve et beskyttet område på 12.000 hektar beliggende nord for Alcossebre.

Dens flora er et halvtørre område med middelhavsklima. Fyrlundene lever i dialog med palmehjerte, rosmarin og fenoll. Det kalkholdige hvide klippesubstrat gør kysten spektakulær med klipper, der veksler med små bugter.

Parken ligger nord for det valencianske samfund mellem byerne Peñíscola, Santa Magdalena de Pulpis, Alcalà de Xivert og Alcossebre.

Det repræsenterer et af de sidste ubebyggede kystbjerge på Middelhavskysten og udgør et af de smukkeste landskaber på Valencias kyst. Dens maksimale højde er 572 m ved Campanilles-toppen, og dens stejle skråninger ned forsigtigt mod havet, hvor der langs 12 km kystlinje, næsten uændret, er adskillige klipper og bugter.

Ved sin base, kontinuerligt eroderet af kraften fra vandet, dannes huler, huler og klipper, der udgør levestedet for forskellige havfugle (måger og skarver), der har deres siddepinde her.

160 m2 lejlighed i centrum af Alcossebre, 3 min fra Carregador-stranden og promenaden, tæt på alle butikker og fritidsaktiviteter. 1 stor terrasse (55 m²), 1 stor indvendig gårdhave, stor stue med fuldt udstyret tekøkken til op til 8 personer, mikroovn, køleskab med fryser, ovn, keramisk komfur, kaffemaskine, brødrister, hårtørrer, strygejern og strygebræt. Meget lys og frisk med en meget god luftcirkulation og loftsventilator, 3 soveværelser, 1 med en dobbelt køjeseng, 1 med en dobbeltseng og aircondition og et andet med en dobbeltseng, 2 badeværelser, 1 med en italiensk bruser og den anden med jacuzzi.

Gå ned ad Santa Lucia-gaden (2 minutter fra lejligheden) er Plaza Vista Alegre med butikker, promenade, isboder, restauranter, tapasbar, alt sammen i et fodgængermiljø i nærheden af ​​informations- og turistkontoret med alle animationerne somre , tyrefægtning under skytshelgenens festligheder, Harleys-koncentrationen i september og spil til børn, vipper, dukker osv ... i hele sommersæsonen.

Afstande

  Strand: 200 m
  Butikker: 100 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
1 Sovesofa
180 Størrelse m2
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Badekar
Hårtører
Strygejern
Strygebræt
Spanske kanaler
  Feriebolig: Ferielejlighed

Faciliteter - køkken

Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Terrasse
Terrassemøbler
Soltag
Åben terrasse

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Priser per uge

1. okt 2021 - 31. dec 2021 DKK 2277

Pris fra Kr. 2277 Kr. 2277
Turistlicens: VT-39761-CS

Lignende boliger

mh80422
mh80228
mh80047
mh80469
mh80470
mh81991