Ferielejlighed mh80047

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Alcossebre strækker sig fra bjergene i Irta og Murs, en stor alluvial esplanade spredes, indtil den når havet og dets strande. Kvalitetsindkvartering og fremragende strande samt et storslået restauranttilbud har placeret dette sted som et privilegeret turistmål, højt værdsat af besøgende, og hvor det er muligt at nyde udendørs aktiviteter på samme tid.
og resten af ​​en ferie.

Alcossebre er i dag et af de mest indbydende steder på Castellón-kysten, skønheden i omgivelserne, omgivet af beskyttede naturlandskaber, strande og bugter af fint sand og en omhyggelig byplanlægning, der ikke giver plads til overbelægning, gør Alcossebre til et perfekt destination for dem, der leder efter et roligt feriested med forskellige rum at nyde.
Hvis vi leder efter natur, en kort afstand fra Alcossebre kan vi nyde naturparkerne Prat de Cabanes-Torreblanca, Columbretes-øerne, Las Palmas-ørkenen, Penyagolosa-massivet, Sierra de Espadán ... eller den underjordiske flod af Vall d 'Uxó.
Hvis vores interesse er mere kulturel eller rekreativ, kan vi besøge kystbyerne Peñíscola, Oropesa del Mar og Benicassim eller inde i landet byer som Morella, Sant Mateu og Vilafamés.

Naturparken Serra d'Irta er sammen med D'Irta Marine Reserve et beskyttet område på 12.000 hektar, der ligger nord for Alcossebre.
Dens flora er et halvtørre område med middelhavsklima. Fyrretræer lever i dialog med palmehjerter, rosmarin og phenoll. Det kalkholdige hvide klippesubstrat gør kysten spektakulær med klipper, der veksler med små bugter.
Parken ligger i den nordlige del af Valencias samfund mellem byerne Peñíscola, Santa Magdalena de Pulpis, Alcalà de Xivert og Alcossebre.

Det repræsenterer et af de sidste ubebyggede kystbjerge på Middelhavskysten og udgør et af de smukkeste landskaber på Valencias kyst. Dens maksimale højde er 572 m ved Campanilles-toppen, og dens stejle skråninger går forsigtigt ned mod havet, hvor der langs 12 km kystlinje, næsten uændret, er adskillige klipper og bugter. Ved sin base, der kontinuerligt eroderet af kraften fra vandet, dannes huler, huler og klipper, der udgør levestedet for forskellige havfugle (måger og skarver), der har deres siddepinde her.

Rummelig og lys lejlighed i centrum af byen på 3. min gang fra alle butikker, services og Playa del Cargador, den bedste strand i byen, med fint sand meget langsomt skrånende og om sommeren med badekar temperaturer: 28 ° i juni-juli august September...
2 soveværelser med dobbeltsenge og stue med sovesofa. Fuldt udstyret separat køkken til op til 6 personer. Vaskemaskine, mikroovn, køleskab med fryser, kaffemaskine, brødrister, kedel, hårtørrer osv ... TV med DTT og aircondition og varme om vinteren.

Afstande

  Strand: 1 km
  Butikker: 1 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Etage nr.
2 Rum
1 Sovesofa
70 Størrelse m2
A/C
Møbleret
Elevator
TV
Internet
Vaskemaskine
Badekar
Strygejern
Solarium
  Feriebolig: Ferielejlighed

Faciliteter - køkken

Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Køleskab
Ovn

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Panorama
Turistlicens: VT35913-CS

Lignende boliger

mh80020
mh43091
ihes9650.305.2
mh80470
mh81991