Sommerhus mh74549

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Velbeliggende sommerhus med spabad, renoveret i 2020, i høj kvalitet og beliggende bare cirka ca. 400 meter fra det brusende Vesterhavet ved Vejlby Klit.

Huset er dobbelthus. I stueetagen findes entré med trappeopgang til 1. salen. Funktionelt køkken/alrum med bl.a. keramisk kogeplade, separat ovn med grill og opvaskemaskine. I skuret med direkte udgang fra køkkenet findes yderligere et køle/frys med en frostkapacitet på 40 liter. Stueetagen byder også på lyst badeværelse med bademiljø, bruseniche samt husets 2-personers spabad i udhus. Stueetagen har også et soveværelse med dobbeltseng. Der er vaskemaskine og tørretumbler i udehus.

På 1. sal er der stor stue med loft til kip, som er moderne møbleret, har et kæmpe fladskærms-tv med internationale kanaler samt de danske kanaler herunder tv2 samt gratis internet. Der er også Chromecast, så I har mulighed for at streame egne tv-tjenester. Stuen har også et elektronisk dart, med mange timers underholdning for hele familien.

På 1. salen findes også et ekstra badeværelse med bademiljø samt bruseniche. Derudover er der soveværelse med 1/3-seng. Der er en terrasse med gode havemøbler samt kulgrill, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over området. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 2800 m
  Restauranter: 1200 m
  Vand: 400 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: (2O), gratis trådløst internet, tv
2 Soveværelser: (1DS)+(1DS)
1 Hems: (2O)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, køle-frys, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
1 Andet: Vaskemask., tørretumbler
Aktiviteter: Bordtennis, dart
Og: Terrasse, centralvarme, luft/luft varmepumpe, kulgrill, anlagt have 550 m2, moderne møblering, udsigt over klitter, ikke-ryger hus, sommerhus m/1. sal

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh74548
mh74547
mh71948
mh74796
mh75994
mh76514