Sommerhus mh70928

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Renoveret sommerhus med udendørs sauna og vildmarksbad beliggende centralt i Bjerregård. Sommerhuset har gennemgået en totalrenovering i 2019/2020 og fremstår nu som et nyt hus. Huset er lyst indrettet med komfortabel møblering og i en hyggelig stemning med bl.a. brændeovn. Der er udendørs sauna, udebruser og et vildmarksbad til 8 personer, som er indbygget i den store og delvist overdækkede terrasse, der giver en fantastisk oplevelse og følelse af velvære midt i den vestjyske natur.
Foruden de 2 badeværelser med gulvvarme finder I et veludstyret køkken i åben forbindelse med den kombinerede spise- og opholdsstue, som kan opvarmes med den energivenlige luft/luft varmepumpe. Af andet udstyr i sommerhuset kan bl.a. nævnes vaskemaskine, tørretumbler, gratis trådløst internet og tv med både danske og tyske kanaler. Der er DAB-radio og musik kan streames via tv. Der er fire soveværelser, hvoraf de to er indrettet med dobbeltseng mens de sidste to har enkeltsenge. Beliggende indenfor 500 meter af sommerhuset finder I områdets legeplads med bl.a. hoppepude (hoppepuden er lukket ned i vinterhalvåret og legepladsen benyttes på eget ansvar). Her er også den lokale købmand og et lille spisested. Der er etableret ladestik til elbiler i indkørslen. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 490 m
  Restauranter: 490 m
  Vand: 950 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Badeværelser
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Børne højstol
Barneseng
Tøretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, gratis trådløst internet, tv
4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S)+(2S), barneseng
Køkkenafd.: Høj stol, el-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, overd. terrasse, vildmarksbad, el-varme, luft/luft varmepumpe, naturgrund 1250 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh70637
mh70210
mh56151
mh73394
mh73775
mh73784