Sommerhus mh67289

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Nyere feriehus højt beliggende på åben naturgrund i bakkerne ved Lyngsbæk Strand. Huset er omgivet af stor, dejlig og delvist overdækket træterrasse med gode havemøbler, liggestole, parasol og grill, hvor man rigtig kan nyde solen. På grunden er der både sandkasse, gynger og fodboldmål.
Lys og indbydende opholdsstue i åben forbindelse med køkken og med hvidpatinerede lofter til kip. Her er rummelig spiseplads til 6 personer, magelig sofaafdeling, brændeovn, Smart-TV med danske kanaler (inkl. TV2) og 1 tysk kanal, CD-afspiller og radio. Velindrettet og lækkert, moderne køkken med keramiske kogeplader, indbygningsovn, køle/fryseskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskemaskine. Huset har 3 gode, lyse værelser – 2 soveværelser med dobbeltseng og 1 værelse med køjeseng, i alt 6 sovepladser. Desuden er der fra stuen adgang til fin hems med 2 enkeltsenge. Internetadgang.
Lyngsbæk Strand, en af områdets fineste og mest børnevenlige badestrande, ligger 600 meter fra huset, lunt og godt beskyttet i bunden af Ebeltoft Vig. Her ligger også Nato-Molen, som er åben for fiskeri. Med kort afstand til både Ebeltoft og Nationalpark Mols Bjerges skønne natur er man inden for rækkevidde af såvel gode indkøbsmuligheder som et væld af oplevelser og aktiviteter.
 

Afstande

  Strand: 600 m
  Golf: 6 m
  Butikker: 850 m
  Restauranter: 1000 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
2 Sovepladser på hems
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Børnehøjstol
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Solsenge
Gynge
Sandkasse
  Grund: Naturgrund

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh62415
mh62147
mh55238
mh68371
mh71142
mh75667