Villa mh66229

  • Villa
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

Hyggelig, moderne indrettet villa med en rolig beliggenhed og en fantastisk udsigt over Middelhavet og Costa del Sol. Ferieboligen ligger 10 minutters kørsel fra Sayalonga på et smukt sted i et naturligt miljø. Villaen er smukt indrettet og indrettet med omhu og tilbyder masser af plads. Huset har et rummeligt åbent køkken med tilstødende spisestue hvorfra du har udsigt over poolen og terrasserne. Gennem en korridor kommer du til et soveværelse og et badeværelse og i slutningen en stue med en hyggelig brændeovn. På første sal er de to andre soveværelser og badeværelser. Værelserne på første sal er air-conditioned og alle værelser har indbyggede skabe. Omkring huset er en smukt anlagt have med flere terrasser og skyggefulde pletter. Ved poolen er der liggestole, hvor du kan slappe af og nyde solen. På grund af trapperne i haven og det lave hegn er huset ikke egnet til små børn. Lokale butikker og restauranter findes i Sayalonga, 10 minutters kørsel derfra. Costa del Sols brede sandstrande ligger omkring 25 minutter i bil. De dejlige hvide landsbyer, hvor man kan besøge, omfatter Cómpeta og Frigiliana, med vidunderlige pladser og masser af tapasbarer. OBS: De sidste 3 km til huset er en smal bjergvej langs stejle skråninger. Vejen er ikke svært at navigere, men en vis forsigtighed anbefales, især når du kører i mørket. Derfor er vejen mest egnet til personer med en vis køreoplevelse og er ikke egnet til personer med svimmelhed.

Afstande

  Lufthavn: 65 km
  Butikker: 12 km
  Restauranter: 3 km
  Vand: 12.5 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Badekar
Trådløst
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (entre, Stue(spisebord, pejs, sofahjørne(6 personer)), Stue(Fjernsyn(Internationale TV-kanaler, Ingen hollandske TV-kanaler), pejs, sofahjørne), åbent køkken(kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

På 1. etage: (soveværelse(køjeseng, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(king size-seng, bruser, håndvask, toilet, balkon, klimaanlæg), badeværelse(badekar med bruser, håndvask, toilet))

carport, spisebord, vaskemaskine, balkon, varme(central), terrasse, have(privat), havemøbler, solstole, grill, swimmingpool(privat, 8 x 6 m.)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Carport

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej
Turistlicens: VTAR/MA/02633

Lignende boliger

mh58041
mh68482