Sommerhus mh65036

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser

Dejlig ferielejlighed i Lemvig Feriecenter tæt på Limfjorden som også kan ses fra lejligheden. Gratis trådløst Internet.
Lejlighedens indretning. Lejligheden er beliggende på 1. sal. og er flot renoveret i lyse og venlige farver. Opholdsstuen er med danske kanaler og tysk RTL og Eurosport1, radio og lædermøbler. 1 soverum: (1DS) + hems med 2 sovemuligheder + 1 dobbeltsovesofa i stuen. Flot køkkenhjørne med spiseplads, keramisk kogeplade, indbygningsovn, emhætte, opvaskemaskine, mikroovn, spiseplads og varmepumpe. Lille badeværelse med gulvvarme, toilet, håndvask og bruser. Flot trægulv i alle opholdsrum. Ikke ryger lejlighed. Husdyr ikke tilladt.
Lejlighedens omgivelser. Udgang til overdækket altan med havemøbler. Dejligt beliggende på Lemvig Feriecenter kun 100 fra Limfjorden. Dejligt område for børn og fra stuen er der udsigt til legepladsen. Tæt på en hyggelig lille strand med badebro og tæt på den lokale campingplads hvor småindkøb kan klares. kun ca. 3-4 km fra Købstaden Lemvig med masser af specialbutikker og med masser af indkøbsmuligheder. Fri adgang til svømmehal med børnebassin, boblebad, dampbad og sauna.

Afstande

  Strand: 100 m
  Butikker: 1700 m
  Restauranter: 100 m
  Vand: 100 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
2 Sovepladser på hems
Radio
TV
Internet
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Mikroovn
Kogeplade
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Havemøbler
Gynge
Sandkasse
  Terasse: Overdækket terrasse

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Udsigt

Pool

Lignende boliger

mh60914
mh60897
mh60875
mh6522
mh66951
mh68363