Sommerhus mh64937

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

På Langø nord for Kerteminde ligger dette sommerhus med en flot udsigt til havet. Huset ligger ca. 185 m fra den ene kyst mod syd og ca. 300 m fra den anden kyst mod nord. Sommerhuset har en lys, kombineret opholds-/spisestue med direkte udgang til husets udestue og videre til terrassen. Stuen er endvidere udstyret med tv og digitalt tv-anlæg med udenlandske kanaler. Køkkenet blev renoveret og fik nye hvidevarer i 2021 bl.a. induktionsplade, ovn, køleskab på 200 l og skabsfryser på 41 l og ekstra fryser på 70 l i udhuset. Der er et stort soveværelse med dobbeltseng, et med to enkeltsenge samt et med en køjeseng til to personer. Badeværelse med bruseniche og gulvvarme samt et gæstetoilet. Til sommerhuset hører et overdækket udekøkken med stor gasgrill med kogeblus og køkkenbord med vask. Sommerhuset ligger på en 840 m2 stor naturgrund med gynge, som grænser op til et stort, fredet naturområde. Langø er kendt for gode badeforhold og et naturrigt område med en del mindre øer, som er fredet i fuglenes yngletid. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 4300 m
  Restauranter: 4300 m
  Vand: 185 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, Chromecast, tv, høj stol
3 Soveværelser: (1DS)+(2S)+(2K), barneseng
1 Udestue:
Køkkenafd.: Ovn, køleskab, fryser 1 - 59 l, fryser 60 - 99 l, mikroovn, Induktionskomfur, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 840 m2, hyggelig møblering, udsigt over vand, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Udsigt

Havudsigt

Sport

Fiskeri

Lignende boliger

mh41856
mh33556
mh8616
mh91427
nse2017