Sommerhus mh62415

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Lyst og lækkert feriehus på stor, smukt bevokset og velplejet naturgrund i bakkerne ved Lyngsbæk Strand. Stor, sydvestvendt, delvist overdækket træterrasse med havemøbler, liggestole, parasol og grill. Et rummeligt og virkelig dejligt hus, gennemført indrettet og meget veludstyret.
Lys opholdsstue med åbning til kip, brændeovn, spiseafdeling til 6 og sofaarrangement med lænestol og TV. I åben forbindelse med stuen ligger det flotte køkken med hvidt inventar, komfur med keramiske kogeplader og ovn, køle-/fryseskab, opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Der er 2 soveværelser med 2 enkeltsenge sat sammen, 1 soveværelse med 2 enkeltsenge samt hems, i alt 6 sovepladser. Egnet 4 voksne og 2 børn. Dejligt badeværelse med gulvvarme, bruseniche, spabadekar og sauna. Bryggers med vaskemaskine og god opbevaringsplads. Huset har TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler, DVD-afspiller, CD-afspiller og radio. Der er internetadgang.
Lyngsbæk Strand, en af områdets fineste og mest børnevenlige badestrande med god fast sandbund, ligger kun 600 meter væk, lunt og godt beskyttet i bunden af Ebeltoft Vig. Her ligger også Nato-Molen, som er åben for fiskeri. Med kort afstand til både Ebeltoft og Nationalpark Mols Bjerges skønne natur er man inden for rækkevidde af både gode indkøbsmuligheder og et væld af oplevelser og aktiviteter.

Afstande

  Strand: 600 m
  Golf: 7 m
  Butikker: 500 m
  Restauranter: 500 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Sovepladser på hems
TV
Satellit/Kabel TV
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser

Faciliteter - udendørs

  Grund: Naturgrund

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh62147
mh55238
mh48936
mh65573
mh67289
mh68371