Villa mh61722

  • Villa
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Nær den etruskiske by Cortona er en agriturismo med fire smukke lejligheder i to rustikke huse. Den store have, beliggenhed og nærhed af kunstbyerne sikrer, at du kan tilbringe en afslappende ferie fuld af fred og kultur. Du har en smuk udsigt over bakkerne. Agriturismo er blevet fuldstændig restaureret og udstyret med alle bekvemmeligheder. Lejlighederne er charmerende og typisk toscanske med terracotta fliser og træbjælker i loftet. Hver lejlighed har en terrasse udstyret med havemøbler til udendørs spisning i haven. I haven er der en stor swimmingpool med smedejern pergola, havemøbler, grill og brændeovn. Omkring agriturismo har ejeren 25 hektar jord med hvede og solsikker. Denne agriturismo er en perfekt base for at besøge og opdage Toscana.

Afstande

  Lufthavn: 45 km
  Restauranter: 5 km
  Bus: 1 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
A/C
TV
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Barneseng
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (Stue(Fjernsyn), køkken-alrum(Fjernsyn, spisebord, komfur(Komfur med fire kogeplader), kaffemaskine(kaffetragt), opvaskemaskine , køleskab), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, håndvask, toilet, bidet))

vaskemaskine, varme, klimaanlæg, terrasse, have(deles med andre gæster, oplyst), havemøbler, grill, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, 14 x 7 m., opened from Jun upto and including Sep), barneseng

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh61721
mh61720
mh61719