Sommerhus mh5628

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Casa Lobo er en luksusvilla i Salobreña, bygget i trditionel andalusisk stil i det rolige og helt ugenerede område Costa Aguilera Mar. Udsigten fra alle rum er simpelthen fantastisk!

Vores private pool er helt ugeneret, og den opvarmes af et meget stort solvarmeanlæg. Det betyder, at pool-opvarmningen er helt gratis for dig, og at vores pool kan benyttes også i vinterhalvåret. I perioden fra november til påske er brugen af vores store 7-personers spa, som er placeret i den nederst del af vores smukke, subtropiske have, også inkluderet i lejen.

Casa Lobo ligger mellem byerne Almuñecar og Salobreña, og begge disse byer har herlige strande og gode restauranter. Priserne i begge byer er så favorable, at det altid er fristende med en "Menu-del-dia" eller en forfriskende drink, som oftest serveres sammen med lidt tapas.

Nærområdet give optimale muligheder for at spille golf, gå vandreture, bade eller dykke. Man kan også tage på en herlig bådtur langs kysten eller besøge det berømte Alhambra. En anden mulighed for de eventyrlystne er Andalusiens nye, store turistattraktion Camino del Rey. I perioden fra december til april, kan solferien desuden kombineres med at stå på ski i Sierra Nevada, kun 1 times kørsel fra Casa Lobo.

Casa Lobo er med sine 3 soveværelser og 3 badeværelser ideelt til en ferie for flere familier.

Der er ugeneret havudsigt, ugeneret udsigt til Salobreña Castle og i det fjerne udsigt til bjergkæden Sierra Nevada. Samtidig er der til begge sider langt til nabohusene, som har "dobbeltgrunde" liggende ind mod Casa Lobo.

Villaen har sin egen private, opvarmede pool omgivet af terrasser og en subtropisk have - overalt med fremragende havudsigt.

Villen ligger på en naturgrund uden større veje mellem ejendommen og havet. Villaen er så tæt på havet, at man kan se delfiner lege nedenfor terassen.

Adgang til Casa Lobo fra vejniveau og garage sker via en smuk gitterport, som fører ned i en stemningsfuld patio med en spansk fontæne. Patioen er omgivet af høje mure som afskærmer for vejen og sikrer privatliv.

Fra patioen kan man gå rundt om ejendommen til pool-området og de omkringliggende haver, som er anlagt på terasser. Man kan også gå til barbeque-området med den argentinske grill, som venter på at grille dine bøffer eller lækre friske fisk. Det er også her, du kan plukke appelsiner fra det store appelsintræ, når det er sæson for det.

Villaen er i flere plan med et åbent plan spise- og opholdsområde, som er på to niveauer med et separat køkken, som støder op til spisestuen på øverste niveau. Tæt på indgangen er der også et badeværelse. Fra spisepladsen er der udsigt til dagligstuen, den store terasse og til havet nedenfor.

Dagligstuen ligger et par trappetrin lavere end spisestuen, og er et flot, åbent rum med højt til loftet og store vinduer, hvilket betyder, at området er lyst og åbent med udsigt mod syd, langs med Costa Tropical, Salobreñas strande og den store klippe, hvor slottet i Salobreña ligger, ofte oplyst om natten.

I hjørnet af stuen er der i 2012 blevet installeret en pejseindsat, som er er ideel til opvarmning af stuen på de køligere aftener om vinteren. Pejsen tilføjer både varme og hygge til stuen.

Der er let adgang fra stuen til villaens meget store og ugenerede terrasse med ekstern pejs. Det giver mulighed for at bruge mere tid udenfor på aftener og nætter hele året. En del af terrassen er overdækket, så man kan undgå direkte sollys ind i boligarealet. Den overdækkende terasse er også med til at sikre kølihed og skygge på meget varme solskinsdage, hvor man måske søger skygge, når man slapper af udenfor.

Fra hele terrasse på øverste etage har man en formidabel udsigt - den kan faktisk dårligt beskrives, men skal opleves og nydes, mens du spiser morgenmad, frokost eller middag, samtidig med at du ser ud over det stadigt skiftende hav og måske venter på solopgang og -nedgang.

I etagen nedenunder er der soveafdeling med 3 soveværelser og to badeværelser. Det ene badeværelse helt nyrenoveret i 2014.

Det største soveværelse er placeret længst fra poolen, og to af soveværelserne har eget badeværelse tilknyttet. Dette er en stor fordel, når flere par bor i huset på samme tid.

Alle værelser har dobbeltdøre, som både har gitter og skodder. Lige udenfor soveværelserne vokser store smukke hibiscus planter, som blomstrer det meste af året.

Fra alle soveværelser er der direkte adgang til poolområdet med den helt ugenerede, opvarmede swimmingpool, som har sin egen omgivende terrasse - ideel til at ligge i solen og dase på én af husets 6 solsenge. Der er udendørs bruser med koldt og varmt vand. 

I foråret 2011 har vi renoveret haven og blandt andet lavet helt nyrenoverede terasser, hvor der er aftensol, i den nederste del af haven. Der er mange gamle træer, hvoraf de fleste er frugttræer, så du kan altid plukke en frisk citron. Desuden har vi nyplantede roser, vindruer og træer med grapefrugt, avocado, appelsiner, bananer og granatæbler.

Omkring villaen er der forskellige lagerområder, herunder et vaskerum med vaskemaskine og en lille diskret terrasse til at tørre tøjet naturligt med brise fra Middelhavet og solskin.

På gadeplan er der en garage og off-road parkering til en anden bil.

Casa Lobo - det perfekte valg til en herlig ferie!

Afstande

  Strand: 2 km
  Golf: 6 km
  Lufthavn: 90 km
  Butikker: 3 km
  Restauranter: 500 m
  Andet vand: 300 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
0 Ekstra senge
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Køjesenge
1 Sovesofa
1 Barneseng
1 Barnestol
A/C
DVD
Møbleret
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Badekar
Hårtører
Video
Børnehøjstol
Barneseng
Pengeskab
Strygejern
Strygebræt
Loftsventilator
Engelske kanaler
Tyske kanaler
Spanske kanaler
Brændeovn
Støvsuger
Stereoanlæg
Fladskærms-TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Vi har en udendørs jacuzzi (Hotspring) til 7-personer. I kan tilkøbe brug af spaen, men den er ikke en del af den annoncerede lejepris. Spørg venligst om detaljer.

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Blender
Brændekomfur
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Garage
Grill
Privat pool
Opvarmet pool
Terrasse
Terrassemøbler
Privat have
Havemøbler
Solsenge
Privat parkering
Udendørs pool
Carport
Overdækket terrasse
Åben terrasse
Delvist overdækket terrasse
Veranda
Udendørs spa
Indhegnet grund
Parkering
  Grund: Anlagt have
  Have: Privat have
  Terasse: Åben og overdækket terrasse
  Pool åben fra: April
  Pool åben til: April

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
  Rygning: Rygning forbudt

Udsigt

Havudsigt
Bjerge
Pool
Panorama

Strand

Sandstrand
Stenet
Småsten
Strandpromenade
Strandrestauranter
Strandbarer
Udlejning af solsenge
Jetskiudlejning
Bådudlejning
  Vand type: Hav
Turistlicens: VFT/GR/-00674

Lignende boliger

ihes5372.651.1
ihes5372.605.1
ihes5372.3.1
mh89314
mh98257
mh98268