Ferielejlighed mh45161

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Denne gamle toscanske gård er blevet fuldstændig restaureret og ligger nær Radda in Chianti i Chianti Classico. Gården består af 3 lejligheder og et par værelser. Indretningen er rustik og typisk toscansk med træbjælker i loftet. Gården er omgivet af 4 hektar vinmarker og olivenlunde og ligger i enden af en privat vej. Ejerne produkter ekstra jomfru olivenolie og den berømte Chianti Classico vin. Puljen er 300 meter fra villaen i en smuk og velholdt have. Der er liggestole og parasol. Hver lejlighed har en privat terrasse med en fantastisk udsigt over det toscanske landskab. Byen Radda in Chianti er tilgængelig til fods via en stejl vej. Denne vej er ikke egnet til personer med klapvogne. Radda in Chianti er en malerisk, middelalderlig landsby med bymure. Det er lidt højere, så du har en særlig udsigt over området. Nært villaen er en smuk jern pergola med bambus, der giver skygge. Her er et marmorbord med masser af plads til udendørs spisning. Der er en grill, hvor den berømte florentinske bøf griller. Bondegården har også en lille lejlighed, hvor vicevært bor.

Afstande

  Lufthavn: 55 km
  Butikker: 2 km
  Restauranter: 2 km
  Vand: 150 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Ferielejlighed
Stueetage: (soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet))

På 1. etage: (Stue(Fjernsyn(parabol)), åbent køkken(dobbeltsovesofa, kaffemaskine, ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab, terrasse))

På 2. etage: (soveværelse(dobbeltseng eller 2 enkeltsenge Senge, klimaanlæg), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet))

badeværelse(deles med andre gæster, adgang udefra)(bruser, håndvask, toilet), vaskerum (vaskemaskine(deles med andre gæster)), klimaanlæg, terrasse(privat), have(privat), havemøbler, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, 12 x 6 m., opened from Jun upto and including Sep), legeredskaber, bordtennisbord, cykler til rådighed, Ladestation til el-biler

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja
Turistlicens: 55551R

Lignende boliger