Ferielejlighed mh43091

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Alcossebre strækker sig fra bjergene i Irta og Murs, en stor esplanade spredes, indtil den når havet og dets strande. Kvalitetsindkvartering og fremragende strande samt et storslået restauranttilbud har placeret dette sted som et privilegeret turistmål, højt værdsat af besøgende, og hvor det er muligt at nyde udendørs aktiviteter på samme tid.
og resten af ​​en ferie.

Alcossebre er i dag et af de mest indbydende steder på Castellón-kysten, skønheden i omgivelserne, omgivet af beskyttede naturlige steder, strande og bugter af fint sand, og en omhyggelig byplanlægning, der ikke giver plads til overbelægning, gør Alcossebre til et perfekt destination for dem, der leder efter et roligt feriested med forskellige rum at nyde.

Hvis vi leder efter natur, en kort afstand fra Alcossebre kan vi nyde naturparkerne Prat de Cabanes-Torreblanca, Columbretes-øerne, Las Palmas-ørkenen, Penyagolosa-massivet, Sierra de Espadán ... eller den underjordiske flod i Vall d 'Uxó.

Hvis vores interesse er mere kulturel eller rekreativ, kan vi besøge kystbyerne Peñíscola, Oropesa del Mar og Benicassim eller inde i landet byer som Morella, Sant Mateu og Vilafamés.

Naturparken Serra d'Irta er sammen med D'Irta Marine Reserve et beskyttet område på 12.000 hektar nord for Alcossebre.


Dens flora er et halvtørre område med middelhavsklima. Fyrretræer lever i dialog med palmehjerter, rosmarin og phenoll. Det kalkholdige hvide klippesubstrat gør kysten spektakulær med klipper, der veksler med små bugter.

Parken ligger i den nordlige del af Valencias samfund mellem byerne Peñíscola, Santa Magdalena de Pulpis, Alcalà de Xivert og Alcossebre.

Det repræsenterer et af de sidste ubebyggede kystbjerge på Middelhavskysten og udgør et af de smukkeste landskaber på Valencias kyst. Dens maksimale højde er 572 m ved Campanilles-toppen, og dens stejle skråninger går forsigtigt ned mod havet, hvor der langs 12 km kystlinje, næsten uændret, er adskillige klipper og bugter.

Ved sin base, kontinuerligt eroderet af kraften fra vandet, dannes huler, huler og klipper, der udgør levestedet for forskellige havfugle (måger og skarver), der har deres siddepinde her.

Lejlighed i komplekset i Cap i Corp, stille har en parkeringsplads, swimmingpool, tennisbane og fælles grill kun 2 min. fra Serradal-stranden. Ideel til vandreture, natur, ud mod Middelhavet og ved siden af ​​mundingen af ​​Rio San Miguel. Den består af 2 uafhængige etager, den ene i stueetagen med køkken, badeværelse, stue med sovesofa og adgang til fælleshaven. Denne etage er lavet i bygningens garage. Den anden lejlighed ligger på anden sal uden elevator med 2 soveværelser, 1 med en dobbeltseng, 1 med 2 separate senge, begge med indbyggede skabe. 1 komplet køkken med terrasse ud mod havet og 1 komplet badeværelse. 1 meget rummelig stue og 1 stor terrasse med mulighed for at spise i den.

Afstande

  Strand: 20 m
  Golf: 40 km
  Lufthavn: 18 km
  Butikker: 1 km
  Restauranter: 200 m
  Vand: 20 m
  Andet vand: 20 m
  Bank: 2 km
  Parkering: 2 m
  Posthus: 1 km
  Tog: 40 km
  Bus: 10 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
0 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Etage nr.
3 Rum
1 Sovesofa
1 Lille dobbeltseng
Møbleret
Radio
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Bruser
Badekar
Hårtører
Strygejern
Strygebræt
Loftsventilator
Franske kanaler
Spanske kanaler
Fladskærms-TV
  Feriebolig: Ferielejlighed

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Ovn
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Balkon
Grill
Fælles pool
Terrasse
Terrassemøbler
Privat parkering
Udendørs pool
Overdækket terrasse
Indhegnet grund
Børnepool
Parkering
  Grund: Anlagt have
  Terasse: Åben og overdækket terrasse
  Have: Fælles have
  Pool åben fra: April
  Pool åben til: Oktober

Tilgængelighed

Børnevenligt
Husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Havudsigt
Landskab
Klitter

Strand

Sandstrand
Småsten
Strandrestauranter
Strandbarer
Udlejning af solsenge
  Vand type: Hav

Storbyferie

  Centrum: 1 km

Priser per uge

1. okt 2021 - 31. dec 2021 DKK 2277

Pris fra Kr. 2277 Kr. 2277
Turistlicens: VT-35213-CS

Lignende boliger

ihes9650.305.2
mh80020
mh80047
mh80228