Sommerhus mh39887

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Velholdt sommerhus beliggende ca. 400 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand og god plads til at boltre sig på en varm sommerdag.

Sommerhuset er indrettet med stor, kombineret stue med åben forbindelse til køkkenet med bl.a. keramisk komfur, emhætte samt opvaskemaskine. Stuen har panoramaudsigt over stort grønt område samt udgang til både terrassen samt haven. Der er gratis internet, spillekonsol samt bordfodbold. Lyst badeværelse med massagebruser, bademiljø samt gulvvarme. Aktiviteter: kondicykel, vibrator, bordfodbold, keglebillard, airhockey, elektronisk dart og spillekonsol. Der er varmepumpe i sommerhuset.

Sommerhuset har endvidere et 12 m² anneks med dobbeltseng, som er perfekt til teenagere/bedsteforældre, som ønsker at have mulighed for at trække sig tilbage og være dem selv. Huset har en 1000 m² anlagt have med græsplæne, hvor der er mulighed for at nyde ferien i fred og ro. Stor terrasse med gode havemøbler samt Mexicogrill, hvor I kan hygge med at lave snobrød og skumfiduser eller nyde aftensmaden mens solen går ned over området.

På den nærliggende campingplads er der indkøbsmuligheder, cafeteria samt gratis mulighed for at benytte campingpladsens legeplads og hoppepude samt hygge sig med dyrene. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 800 m
  Restauranter: 800 m
  Vand: 400 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Barneseng
Stereoanlæg
Trådløst
Billiard bord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: (1DO), stereoanlæg med cd, gratis trådløst internet, Chromecast, tv
1 Soverum: (1DS+1O), barneseng 150 cm
1 Anneks: (1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask., vaskemaskine
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: (2K), billard, bordfodbold, airhockey, dart, spillekonsol
Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, anlagt have 1000 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh17011
mh16980
mh14830
mh42119
mh47783
mh48073