Sommerhus mh39875

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Denne smukke villa består af 2 boliger. Denne villa er beliggende i en uberørt region og har adgang til en stor fælles have med figen træer. Sammen med beboerne i det andet hjem har du en stor swimmingpool med separat boble og børns bad, en udendørs bruser, bordtennisbord og bordfodbold og grill. Villaen er hyggeligt, med en typisk italiensk indretning. The vila ligger 5 km fra Apecchio, en landsby i Apennine Mountains på grænsen mellem Le Marche og Umbrien, hvor du kan få dine daglige dagligvarer. Området er fantastisk, dets meanderende veje fører dig fra en fantastisk udsigt til en anden. Omgivelserne er kendetegnet ved de mange romerske påvirkninger og rester: f.eks. En 38 meter lang tunnel i Furlo-kløften, der er over 2.000 år gammel Og tunnelen er stadig i brug. Hvis du er nysgerrig om, hvad Umbria har at tilbyde, så besøg Città di Castello, 30 kilometer væk. Denne by har et smukt middelaldercenter og Umbrias næstbedste museum, Pinacoteca Communale, med malerier af Raphael og Signorelli, blandt andre.

Afstande

  Butikker: 5 km
  Restauranter: 5 km
  Vand: 70 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Enkeltsenge
2 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
1 Køjesenge
0 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Indendørs spa
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (køkken-alrum(Fjernsyn, pejs, kaffemaskine(kaffetragt), espressomaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, toilet))

Mellemetage: (Soveværelse med badeværelse(enkeltseng, køjeseng, bruser), Soveværelse med badeværelse(enkeltseng, dobbeltseng, toilet))

legeværelse(bordtennisbord, bordfodbold, legetøj), tremmeseng, Bubble bath, vaskemaskine(deles med andre gæster), varme(central), terrasse(overdækket), have(deles med andre gæster), havemøbler, solstole, grill, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, herunder en del for børn (maks. dybde 50 cm), 12 x 6 m., opened from May upto and including Sep), barnestol

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh39874
mh39873
mh36384
mh42039
mh42040
mh42041