Ferielejlighed mh30246

  • Ferielejlighed
  • 2 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

En smuk økologisk gård i et smukt bakket landskab. Der er tre huse på ejendommen. I et hus bor ejeren i de to andre huse er lejlighederne og vinkælderen. I alt er der fire lejligheder til gæster.Montenegro lejlighed ligger ved siden af ​​vinkælderen og forsiden og siden af ​​huset en privat have og terrasse. I denne bygning er der ingen andre lejligheder. Puljen ligger på den anden side af huset omkring 50 meter væk. Indretningen er typisk toscansk, hyggelig og atmosfærisk. Der er en saltvandspool, som er åben året rundt. Ved siden af ​​?? poolen er en restaurant, hvor boligen på anmodning lækker, laver økologiske måltider. Stærkt anbefales at spise her. Økologisk landbrug og mad er husejens passion og filosofi. Bondegården er omgivet af et areal på 40 hektar. Agriturismo producerer og sælger økologisk vin og olivenolie. Vis Montalcino, Pienza, San Gimignano og S. Quirico d "Orcia og de termiske kilder i Petriolo og Bagno Vignoni. Bjerget Monte Amiata ligger 30 km væk.

The homeowner has a beautiful wine cellar. Ask for a tour! Go for a meal in the restaurant of the agriturismo because the homeowner cooks fantastic.

Afstande

  Butikker: 1 km
  Restauranter: 1 km
  Tog: 15 km

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade, emhætte, kaffemaskine, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), spisebord, sofahjørne), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet), klimaanlæg)

vaskemaskine(deles med andre gæster, betalt), have(deles med andre gæster), havemøbler, grill, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, 10 x 6 m.), cykler til rådighed(betalt)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

ihit5459.640.1
ihit5459.120.1
mh30247